Speciale aanbiedingen!

Elke maand hebben we een aantal producten in de aanbieding. Hierover communiceren we met een speciaal bericht, via onze nieuwsbrief en natuurlijk via onze Facebook pagina.

We bieden de betreffende producten dan aan met wel 20% korting!
Dat is natuurlijk een unieke gelegenheid om kennis te maken met dit product of je favoriete product aan te schaffen.

Augustus 2020: Back to School!

Deze maand beginnen de scholen bij ons in Noord-Holland weer. Ook in de andere regio’s en 30 augustus is de vakantie voorbij…
Daarom deze maand een heleboel fijne producten in de aanbieding die ondersteunend werken tijdens de lange schooldagen!
Om de overgang van vakantie naar school of werk wat soepeler te laten verlopen hebben wij allerlei HSP producten en Kinderlijn-producten in de aanbieding.

Natuurlijk hebben we nog speciaal het Reinigen-Gronden-Beschermen-pakket en het HSP-gezinspakket (nu met extra korting !) met een aantrekkelijke korting.

Plant jij ook een Boom met ons mee?

Vanaf 13 juli 2020 leveren we met onze klanten een bijdrage aan een beter klimaat, door bij elke bestelling de mogelijkheid te geven om Boomaanplant te sponsoren! Voor €5,00 kan je een geurverspreider van Lindehout in de vorm van een boom aanschaffen. Ton heeft deze schijfjes gemaakt en jij kan er een paar druppeltjes van je favoriete geur op druppelen en in je huis of auto opgangen. Van de gehele opbrengst kopen we elke maand bomen bij Trees for All. Deze bomen worden in Nederland en daarbuiten gepland. Doe jij mee?

***De actuele aanbiedingen***