Speciale aanbiedingen!

Elke maand hebben we een aantal producten in de aanbieding. Hierover communiceren we met een speciaal bericht, via onze nieuwsbrief en natuurlijk via onze Facebook pagina.

We bieden de betreffende producten dan aan met wel 20% korting!
Dat is natuurlijk een unieke gelegenheid om kennis te maken met dit product of je favoriete product aan te schaffen.

Juli & Augustus 2021: 20% korting op “vakantie producten”

Geprikt door een mug? Itsy Bitsy roller! Last van wagenziekte? Gebruik de Happy Travel roller! Naast deze fijne producten zijn er nog veel meer handige vakantie producten de komende twee maanden in de aanbieding!

Thuisworkshop Introductie Aromatherapie.

Ja het heeft even geduurd, maar de uitgebreide workshop met tal van handige tips en producten om zelf direct met de kracht van aromatherapie aan de slag te gaan is sinds twee maanden verkrijgbaar! De belangstelling is groot. Interesse ga dan direct naar de thuisworkshop toe.

Plant jij ook een Boom met ons mee?

Vanaf 13 juli 2020 leveren we met onze klanten een bijdrage aan een beter klimaat, door bij elke bestelling de mogelijkheid te geven om Boomaanplant te sponsoren! Voor €5,00 kan je een geurverspreider van Lindehout in de vorm van een boom aanschaffen. Ton heeft deze schijfjes gemaakt en jij kan er een paar druppeltjes van je favoriete geur op druppelen en in je huis of auto opgangen. Van de gehele opbrengst kopen we elke maand bomen bij Trees for All. Deze bomen worden in Nederland en daarbuiten gepland. Doe jij mee?

Ook CO2-compensatie!

Ja we hebben sinds kort ook de mogelijkheid om de productie van de door jou bestelde producten te “compenseren”. Het is natuurlijk een inschatting, maar het draagt zeker bij. Gewoon tijdens het afrekenen de CO2-compensatiebutton aanklikken. Hoe tof. Zelf compenseren we al vanaf begin 2020 de verzending van alle bestellingen. Alles kan je “life volgen” met de meter in de footer van onze website.

Lees verder over onze milieubewustheid.

***De actuele aanbiedingen***