Speciale aanbiedingen!

Elke maand hebben we een aantal producten in de aanbieding. Hierover communiceren we met een speciaal bericht, via onze nieuwsbrief en natuurlijk via onze Facebook pagina.

We bieden de betreffende producten dan aan met wel 20% korting!
Dat is natuurlijk een unieke gelegenheid om kennis te maken met dit product of je favoriete product aan te schaffen.

Oktober 2020: Weerstand!

Deze maand zijn alle producten in het Thema Weerstand in de aanbieding. Zeker nu het weer wat guurder wordt, de zon wat minder. Daarnaast ook enkele andere speciale aanbiedingen zoals het Rein ogen – Gronden – Beschermen pakket en het HSP Gezinspakket. Je vind der bij onze aanbiedingen. Nu deze maand met een leuke korting van maar liefst 20%.

Plant jij ook een Boom met ons mee?

Vanaf 13 juli 2020 leveren we met onze klanten een bijdrage aan een beter klimaat, door bij elke bestelling de mogelijkheid te geven om Boomaanplant te sponsoren! Voor €5,00 kan je een geurverspreider van Lindehout in de vorm van een boom aanschaffen. Ton heeft deze schijfjes gemaakt en jij kan er een paar druppeltjes van je favoriete geur op druppelen en in je huis of auto opgangen. Van de gehele opbrengst kopen we elke maand bomen bij Trees for All. Deze bomen worden in Nederland en daarbuiten gepland. Doe jij mee?

***De actuele aanbiedingen***