Aroma-Coach opleiding van deGroene Linde, werkt met de geurfrequenties en etherische oliën van de Groene Linde.

Aroma-Coach opleiding: Een nieuwe training bij De Groene Linde!

Wat is een Aroma-coach?

Als Aroma-coach kan je in je eigen praktijk op een professionele wijze cliënten behandelen, gebruik makend van etherische olie, geurfrequenties, gesprekken en therapeutische werkvormen. De nadruk zal liggen op de etherische olie en geurfrequenties die je op een kundige manier kan inzetten en adviseren. Cliënten hebben een hulpvraag die te maken kan hebben met lichamelijke klachten, maar ook klachten van emotionele en spirituele aard. Om tot een gedegen advies te komen is het belangrijk dat je achter de achterliggende oorzaak van de klacht komt. Dit doe je aan de hand van het voeren van gerichte gesprekken. Je adviseert en schrijft een behandeling voor, die de cliënt thuis verder kan toepassen. Je benaderd als Aroma-coach de hulpvragen op een holistische manier en je zie lichaam en geest als één geheel.

Aromatherapie

De etherische olie en geurfrequenties vormen een belangrijk onderdeel van de training. We beginnen met uit uitdiepen van de enkelvoudige oliën en dit doen we aan de hand van de Startbox van De Groene Linde. Je krijgt de 25 verschillende oliën uitgelegd en er wordt diep ingegaan op de contra indicaties . Het is de bedoeling dat je het geleerde gaat toepassen op je zelf en op oefen cliënten. Door te oefenen en te gebruiken ontstaat er verdieping van je kennis. We kijken naar de lichamelijke, emotionele en spirituele achtergronden van de olie waardoor je op verschillende lagen de olie kan toepassen.
Ook het vervaardigen van jouw eigen mengsels is een belangrijk onderdeel van deze opleiding.

Geurfrequenties

Natuurlijk ga je ook werken met de bestaande geurfrequenties van De Groene Linde. Deze krachtige energetische mengsels hebben veel effect op de mens en zo is er voor iedereen een goede frequentie te vinden. Om dit te leren gaan we verschillende test manieren onderzoeken. Op deze manier kan je op een eenvoudige manier de juiste frequentie vinden.

Coach gesprekken en therapeutisch inzicht

Om tot een gedegen advies te komen is het belangrijk dat je je cliënt goed begrijpt. Hiervoor is een goede intake en eventueel doorvragen een belangrijk onderdeel van de behandeling. Ook is het goed je te realiseren dat achter elke klacht een ‘kern’ schuilt vanwaaruit we kunnen gaan behandelen. Als je de kern kan aanraken verdwijnen de randsymptomen vaak vanzelf.

Therapeutische werkvormen

Naast het adviseren van een geschikte etherische olie of geurfrequentie kan je diverse ondersteunende werkvormen toepassen. Je gaat aan de slag met het Innerlijke kind, incarneren en visualiseren. Deze werkvormen kan je ondersteunen met de geurfrequenties of mengsels die je zelf maakt. Maar je kunt ook klachten tegen komen die van lichamelijke aard zijn zoals acne, eczeem etc. Ook die zijn met aromatherapie goed te behandelen.

Zelf aan de slag

Tijdens de training krijg je allerlei leuk tips en trucs aangereikt om op steeds weer een verschillende manieren en invalshoeken advies te kunnen geven. Je gaat daarom ook leren hoe je een medicinale balsem maakt, baden, zouten en natuurlijke verzorgingsproducten.

Tot slot

De training tot Aroma-coach wordt op een organische manier opgebouwd. Aan het einde van de rit ben je in staat om zelfstanding cliënten te behandelen doormiddel van etherische olie, geurfrequenties en diverse therapeutische werkvormen. Je leert de losstaande onderdelen onderling te verweven zodat er een op maat gemaakte sessie ontstaat. Hierdoor is iedere sessie verschillend.

Onder de vlag

Als je de training met goed gevolg hebt afgesloten registreren we je als Aroma-coach op onze site. Als mensen ondersteuning willen kunnen ze jou vinden. We gaan er dan vanuit dat je werkt met de geuren en frequenties van De Groene Linde. We kunnen doorverwijzen naar jouw praktijk.

Wanneer en waar?

De Aroma coach opleiding wordt gegeven op 12 vrijdagen van 10.00 tot 16.00 uur.
De eerste les is op 4 oktober 2019. Daarna vrijdag om de week, te weten; 11, 18, oktober, 1, , 15, 29 november, 10,24 januari 2020, 7, 21 februari, 6,20 maart en 3 april.

Locatie: De Droogmakerij 39 G, 1851 LX Heiloo.

De lessen worden gegeven door Marianne Leeuwrik.
Marianne de oprichtster van De Groene Linde en de creator van de geurfrequenties. Van huis uit is Marianne Complementair Psychotherapeut en zal uit die kennis de therapeutische werkvormen aan rijken. Maar ook eventuele persoonlijke processen die tijdens de training los komen worden op een vakkundige manier ondersteund en daar wordt voldoende ruimte voor gegeven.

Jouw investering 

€ 995,00 ex BTW ( € 1203,95 incl BTW)
Aanschaf (optioneel) van de startbox Enkelvoudige oliën . (is niet in de prijs inbegrepen!)