De Groene Linde Autumn school

Na het enorme succes van onze Summer School houden wij in de herfst de Autumn School!

Tijdens onze Autumn School ga jij aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling, ondersteund door de producten van De Groene Linde, de natuur en verschillende coaching vormen (waaronder creatieve!)

Je gaat opzoek naar patronen die jou misschien wel hinderen om keuzes te maken. Onbewuste angsten die jouw leven leiden… Oftewel, een cadeautje aan jezelf als jij klaar bent om het leven met open armen te gaan ontvangen!

Doormiddel van het gebruik van geurfrequenties, remedies, creatieve werkvormen en coachgesprekken pak je een thema aan waar jij aan wilt werken. Het zijn dus echt 4 dagen voor jezelf, om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

Na de zomervakantie gaan wij het gehele programma van deze week tot in de puntjes uitwerken. Onderstaand een globale indeling zoals wij deze in de zomer hebben aangehouden. Vanwege het weer kan er nog wel wat veranderen in de planning, maar de activiteiten komen overeen.

Indeling van de week:

Dinsdag 17 oktober

Je gaat kennis maken met de groep en we gaan inzichtelijk maken waar jij aan wilt werken tijdens deze 4 dagen. De remedies zullen je ook inzichten geven en ga je tijdens deze dagen intensief gebruiken. De komende dagen ga je een remedie bij je dragen om jouw persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen, oude patronen onder ogen te komen en misschien wel van los te kunnen komen, oude emoties of pijnen los te kunnen laten.

Middag programma bestaat uit het ontdekken van enkelvoudig oliën. Je gaat dieper in op het veilig gebruiken van de olie en de contra-indicaties. Enkelvoudige oliën zijn prachtig om in te zetten als je weet wat je er allemaal mee kunt!

Woensdag 18 oktober

We gaan door met het ontdekken van de enkelvoudige olietjes. Ook komen basis oliën aan de orde en andere dragers van deze juweeltjes van de natuur.

In de middag neemt Ton je mee naar het Heilooërbos. Daar zal hij je inzicht geven in de bomen en wat ze over jou zeggen. Je leert hoe je de natuur kunt gebruiken om inzichten over jezelf te krijgen. Tijdens deze middag mag je ook kleine bloemen en takjes mee nemen om die later te verwerken in een kracht ketting.

Donderdag 19 oktober

Je duikt weer dieper de geuren in, met de geurfrequenties. Hoge trillingen die je helpen om oud zeer en oude patronen los te laten. Doormiddel van nat op nat schilderen en het leren duiden van de tekening krijg je dat wat onbewust is naar boven.

De middag gebruiken we om dieper in te gaan op de geurfrequenties en de minder bekende geuren van De Groene Linde te ervaren. Zonder dat we het weten zijn er nog veel betere keuzes qua olie om bijvoorbeeld los te laten.

Vrijdag 20 oktober

We gaan verder met ons persoonlijk ontwikkelingstraject en we gaan onze onderbewuste boodschap verwerken in de materie, de klei. Door met je handen creatief bezig te zijn zal je zien dat er onbewust veel wordt opgeruimd of juist naar de oppervlakte komt.

Je krijgt de gelegenheid om alles wat je niet meer nodig hebt achter te laten in het werkstuk en dit te geven aan de natuur.

Wij sluiten af met het maken van een prachtige krachtketting. Hierin verwerk je alle opgedane kennis over jou zelf. Het geeft je een prachtige herinnering aan 4 mooie dagen die jij aan jezelf cadeau hebt gegeven! Door de krachtketting heb je thuis een mooie ‘talisman’ om je te blijven herinneren wat je allemaal hebt verwerkt tijdens deze dagen.

Wat je nog meer wilt weten:

De Autumn school houden wij van dinsdag 17 oktober tot en met vrijdag 20 oktober.

Elke dag starten wij om 10:00 en tegen 16:00 ronden wij de dag af.

Er is de hele dag koffie en thee, de lunch verzorg je zelf. Wij zorgen voor lekkere tussendoortjes en iets lekkers bij de koffie en thee.

De kosten voor deze 4 dagen: €295,-

Geïnteresseerd geraakt? Meld je dan hiernaast met het aanmeld formulier aan.

TIP!

Wil jij er echt even helemaal uit zijn met jezelf? Dan kun je ook een heerlijk verblijf boeken bij naastgelegen hotels en B&B. Zo ben je echt er even helemaal uit om er echt een verwenweek van te maken. Je kan heerlijk uitwaaien aan het strand wat dichtbij is, of heerlijk de bossen in. Benieuwd wat er zoal te boeken is in de buurt van onze locatie? Via onderstaande linkjes kom je bij verschillende plekken uit.

https://www.fletcherhotelheiloo.nl/nl/

http://bedandbreakfast.bbnl.nl/uptodate/Limmen/