Beursaanbieding van de Groene Linde tijdens de Therapeutenbeurs in Houten

Beurs aanbieding, 20% korting!

Dit weekend, 17 en 18 November 2018, staan we weer op de Internationale Therapeut Beurs in Houten. Een groots event waar duizenden bezoekers naar toe komenom zich te informeren over de laatste trends, workshops te volgen en kennis te maken met mooie producten.

Wij zijn dit jaar bezoeken in stand 630. We hebben natuurlijk weer een mooie beursaanbieding voor de bezoekers daar. Ook voor de “thuisblijvers” niet getreurd. Want als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen in Houten, kan je gewoon het gehele weekend vanaf zaterdag 09:00 uur tot zondagavond alle enkelvoudige oliën,Geurfrequenties en Remedies aanschaffen met 20% korting. Hoe vind je hem?

Dit jaar geen coulance voor mensen die net iets eerder deze week hebben besteld, of die maandag alsnog willen bestellen. De aanbieding is geldig tussen 09:00 uur zaterdag en zondag 17:00 uur.

Om gebruik te maken van deze mooie aanbieding vul je de speciale couponcode in tijdens het afrekenproces op de website. De couponcode is therapeutenbeurs2018

Fijn weekend.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie