Dolfijn olie de eerste geurfrequentie van de Groene Linde

Dolfijn – mijn eerste geurfrequentie!

Op 21 maart 2018 bestaat de Groene Linde precies 11 jaar!

De eerste geurfrequentie, waarmee Marianne zelf verrast werd dat ze geurmengsels uit het “niets” kan laten ontstaan, is de Dolfijn olie.

Marianne vertelt: “De Dolfijn olie is voor mij een heel speciale geurfrequentie. Het is tevens mijn eerste geurmengsel geworden die ik heb gecreëerd. Ik heb deze olie “gemaakt” op de sterfdag van onze dochter Tessa (21 januari 2000).  De Groene Linde bestond toen nog niet. Ik had toen gewoon mijn eigen praktijk Aton. Tot de geboorte van onze zoon Tycho heb ik vaak over Tessa gedroomd. Zij kwam altijd als een dolfijntje naar me toe! Daarom is dolfijnen olie de naam geworden van deze geurfrequentie.”

Met deze ervaring is veel later dus de Groene Linde ontstaan en ingeschreven op 21 maart 2007 bij de KvK op het begin van de Lente.

Speciaal om dit moment deze week te markeren, bieden we de Dolfijn olie aan met 25% korting.