DRAKEN ENERGIE

Draken energie is een hele krachtige energie, afkomstig uit andere sferen/dimensies. In mythen en zelfs kinderverhalen zien wij vaak de draak als een gevaarlijk wezen waar tegen gevochten moet worden. Ook in China worden veelvuldig verhalen verteld met in de hoofdrol de draak. Hierdoor zijn draken niet meer weg te denken uit het collectief geheugen van de mens. En is er toch vaak een bepaalde aantrekkingskracht tot deze ‘mythische’ wezens. Of draken ooit echt hebben bestaan, daar zijn de meningen over verdeeld. Mocht je openstaan voor de energie van de draken dan kunnen er mooie dingen gebeuren.

Het ontstaan

De draken zijn lang, heel lang geleden neergedaald op aarde. Vanuit stof en steen hebben zij zich als wachters van de Aarde neergezet. Zij hebben zich zo gevormd dat zij tegen de hitte op de net ontstane aarde vol vuur konden overleven.

Zij zijn diep verbonden met het ontstaan van de aarde en nu nog vervullen zij hun rol als beschermers van de aarde en de krachtige energie die de aarde met zich mee draagt. Vele eeuwen na de binnenkomst van de draken energie, werden de draken gevraagd om als beschermers op te treden voor de kristallen energie, zodat er zuiver met de kristallen gewerkt zou worden. Uiteindelijk was het de mens die deze kracht op de verkeerde manier in ging zetten waardoor de kristallen kracht en de draken energie als het ware insliepen.

Zij verschuilden zich diep in de aarde, in grotten, tot ook de laatste draken energie weg stierf. De oerkracht van de draken heeft wel al die tijd gezorgd voor een bepaalde kracht op aarde. Zij bleven verbonden met elkaar en bewaakten de kristal energie tot het tijd werd deze weer te laten terug keren. De draken energie is diep verbonden met moeder Aarde, de ley-lijnen en krachtplaatsen.

De Energie

Lange tijd is de energie van de draken onderdrukt. De kracht van de draken was niet beschikbaar voor de mens omdat de mensheid niet zuiver met de krachtige energie van de draken kon omgaan. De kracht van de kristallen is weer ontwaakt en zo zachtjes aan is het ook weer tijd voor de oeroude draken energie om zich weer te manifesteren. Om de kracht van de kristallen te beschermen maar ook om de oer oude energie weer toegankelijke te maken voor de mensheid. Steeds meer mensen voelen deze energie. Draken manifesteren zicht in dromen, meditaties en visioenen. En steeds meer mensen worden door de draken uitgenodigd om met hun energie te werken.

Word jij ook geraakt door de energie van de draken? Zij helpen je om blokkades aan te pakken, zelfs als de blokkades diep liggen en vaak nog onbewust zijn. Ze helpen je af van je hardnekkige overtuigingen en zullen dit niet zachtzinnig doen. De draken energie is een confronterende energie en zij helpen onder het motto ‘zachte heelmeesters maken stinkende wonden’. De draken energie is een energie die gevoeld moet worden, daar heeft je ratio geen grip op! Ze maken direct contact met je hart en helpen je om er wat er in je hart leeft te manifesteren.