Wij nemen een kijkje in de praktijk van Ilse Ermers ‘Salon Eileen’ in Mill

Ilse is bij ons al vrij bekend. Haar praktijk zit voor ons (helaas) niet om de hoek, maar Ilse heeft al meerdere workshops en trainingen bij ons gevolgd. Altijd met heel veel enthousiasme en gezelligheid. Daarom vinden wij het erg leuk om ook ons enthousiasme over haar praktijk en over dit mooie mens zelf te delen.

Salon Eileen

Ilse over haar eigen praktijk:

‘Hoewel ik al een flink aantal jaren met plezier mijn schoonheidssalon run, voel ik pas sinds een jaar of twee dat ik echt mijn ding helemaal gevonden heb.

Hoe dat komt? Ik ben vanaf die tijd meer en meer mijn gevoel gaan volgen en vooral de dingen gaan doen die me energie opleveren in plaats van heel veel energie kosten.

Op zoek naar verdieping kwam ik de opleiding tot Energetisch Therapeut op het spoor en deze prachtige opleiding zorgt ervoor dat ik zelf mag groeien in mijn proces. Ik merk dat ik veel sterker word in het doorgeven van energie en het invoelen van wat mensen op dit moment echt nodig hebben. Daarmee kan ik ze helpen bij een heleboel klachten die regelmatig hun oorsprong in een onverwachte hoek blijken te hebben.

Ik ben enorm dankbaar dat ik mensen helemaal mag laten ontspannen en ze daarnaast ook nog kan ondersteunen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Hierdoor zit je beter in je vel en heb je meer energie om vreugdevol door het leven te gaan.  Ik mag hiervoor zowel mijn kennis als mijn gevoel en ervaring inzetten.

Ik verheug me erop om je te mogen verwelkomen.’

Doordat Ilse veel kennis over het gebruik van onze producten heeft opgedaan tijdens de trainingen, werkt zij steeds meer hiermee tijdens het geven van haar behandelingen.

Vooral de Calming en Innerlijke Rust gebruikt zij veel tijdens de hoofdhuid haarmassage en tijdens een Reiki behandeling.
Tijdens het magnetiseren nevelt zij heerlijk de chakra spray rond de client terwijl ze het betreffende chakra behandeld.

En natuurlijk de Moeder Aarde in het voetenbad en/of voetpakking of tijdens de voetmassage! Hierdoor gronden mensen diep en kan je echt heerlijk ontspannen.

Wil jij meer informatie over de verschillende behandelingen bij Salon Eileen? Neem dan snel een kijkje op de website van Ilse!