Wij nemen een kijkje in de massage praktijk van Marja Schmit.

Marja is bij ons in de showroom in Limmen geweest voor advies om zo de juiste producten voor haar praktijk uit te kunnen kiezen. Het is altijd fijn om een persoonlijk gesprek met iemand te hebben, zo weten ook wij wat er leeft binnen praktijken!

Na een gezellig gesprek heeft Marja de keus gemaakt uit een aantal basis (massage) oliën en een aantal heerlijk etherische oliën om te gebruiken in haar praktijk in Den Haag.

Massage praktijk Marja Schmit

Marja over haar praktijk

Ik ben Marja Schmit, getrouwd en moeder van twee volwassen dochters. Ieder mensenleven kent, door verscheidene uiteenlopende oorzaken, moeilijke momenten. Van hier uit kwam ik in 1994 persoonlijk in aanraking met voetreflexologie. Dit bracht zo’n ommezwaai in mijn welbevinden dat ik dit wilde overbrengen op andere mensen die ook een steuntje in de rug konden gebruiken of ontspanning nodig hadden. Daarbij kunnen de massages een uitstekend aanvullend middel zijn naast reguliere behandelingen van lichamelijke- en psychische klachten.
Vol enthousiasme heb ik mij gestort op de opleidingen voetreflexologie, lichaamsmassage, shiatsu, aromatherapie, hotstonemassage, hotsoap/stonemassage, warme kaarsmassage, zwangerschapsmassage, mama balans massage en fybromassage therapie. Deze heb ik succesvol afgerond en vervolgens heb ik het masseren jarenlang professioneel beoefend. Hier heb ik van dichtbij kunnen zien wat voor positieve effecten dit heeft op het emotionele en lichamelijk functioneren van mijn clienten.
Sinds april 2011 ben ik gestart met een hernieuwde praktijk. Ik hoop u hier binnenkort te kunnen verwelkomen!

Benieuwd wat Marja voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje op haar site!