.

Laat de natuur je zintuigen aanraken…

De Groene Linde heeft Experi-Senses ontwikkeld om te voldoen aan de steeds grotere vraag naar uitsluitend natuurlijke en plantaardige producten. In de Massage- en Wellnessbranche wordt men steeds bewuster van het feit dat we meer zijn dan een lichaam en wordt het energetische aspect van de mens steeds belangrijker. Experi-Senses is ontwikkeld om juist het energetische aspect te benadrukken.

Uitsluitend voor onze zakelijke klanten in de Massage- en Wellnessbranche

De geaccepteerde wetenschap erkent dat het gebruik van etherische olie een positief effect heeft op lichaam, geest en het energetisch systeem. Om dit laatste aspect te benadrukken is Experi-Senses ontstaan. 

Experi-Senses bestaat uit 6 verschillende blends die allemaal zijn gemaakt van 100% natuurzuivere etherische oliën. Ze hebben allemaal op hun eigen manier een positief effect op het energetische systeem van de mens. Aan de hand van een Moodbook, exclusief voor Experi-Senses ontworpen, krijg je een indruk welk effect de verschillende blends hebben. De geuren worden daarnaast ondersteund met biologische thee en een combinatie van verschillende kristallen.

Wat zijn de thema’s?

De Experi-Senses bestaat zoals gezegd uit de volgende 6 blends: Energizing, Warming, Balancing, Meditation, Silence en Purifying.

Iedere geur is op zijn eigen wijze een unieke beleving en is speciaal voor Experi-Senses ontwikkeld. Iedere geur heeft zijn eigen kruidenthee die de geur complimenteert of qua ingrediënten overeenkomen. De kristallen zijn met zorg uitgekozen om de behandeling op een energetische wijze te ondersteunen. Samen met de etherische olie zal de behandeling je lichamelijk, emotioneel en spiritueel ondersteunen.

Wat kan je doen met de blends van Experi-Senses?

De blends zijn geschikt voor massage, hotstone-massage, voetreflexmassage, verdampen en voor opgietingen in de sauna en hebben een weldadig effect op lichaam, geest en het energiesysteem van de mens. Je gebruikt de blends in een basis olie voor een massage, je kunt de blend tevens verdampen in een diffuser of verdun de blend met water voor in de sauna. Ook het geven van een voetenbad is een mooie toepassing.

Hoe ziet een behandeling met Experi-Senses eruit?

Laat ik voorop stellen dat het aan jou is hoe je de heerlijke blends van Experi-Senses in je praktijk wilt toepassen. maar hieronder staat hoe ik het zie.

Je klant krijgt de gelegenheid om vanuit het meegeleverde Moodbook een geschikte blend te kiezen. Je kunt de gekozen blend laten ruiken. Is de keuze gemaakt, dan ga je door met het voorbereiden van de behandeling. Je kunt een voetbad klaarmaken met een flinke schep Himalyazout, en een aantal druppels van de gekozen blend. Laat je klant even tot rust komen in het voetbad met een kopje kruidenthee die bij het gekozen thema past. Na het voetbad neemt de klant plaats op de massagetafel. Jij hebt je massage olie klaargemaakt en je kunt je behandeling starten. Na afloop kan je met de spray de behandeling afsluiten.

‘Ik zie Experi-Senses als een tool, een extra toevoeging aan je bestaande behandelingen’. 

Laat je meevoeren in de geur-, smaak- en energiebeleving en geniet van jouw moment!

Zie hier een digitale voorvertoning van het Moodbook.

Wat je nog meer wilt weten…

Experi-Senses is exclusief, wat betekend dat de blends alleen worden verkocht aan salons. Jij als professional verbind je met Experi-Senses en je gaat ermee werken en als je het leuk vind mag je de blends verkopen in je salon. Mag, hoeft dus niet! De blends zijn hierdoor exclusief verkrijgbaar bij salons die werken met Experi-Senses.

We bieden een ‘Startpakket’ aan, dit pakket is bedoeld als de werkset om te gebruiken in je salon.
Het startpakket bestaat uit:

  • 6 x 10 ml etherische olie, van iedere blend 1 flesje
  • 6 x 50 ml sprays, van iedere blend 1 flesje
  • 6 x 50 gram biologische thee, voor ieder thema 1 zakje
  • 6 x 5 kristallen in een zwart zakje, voor ieder thema 1 zakje.
  • 1 x 500 ml basis massage olie (met een mix van koud geperste Amandel-, Avocado- en Jojoba olie.)
  • 1 x 1 kg Himalayazout

Het startpakket van Experi-Senses is nu tijdelijk tijdens de massage maand verkrijgbaar voor €199,95! Met dit pakket heb je alle benodigdheden om Experi-Senses aan te bieden aan je klanten.

*** We bieden het startpakket enkel in zijn volledigheid aan zodat de behandeling gegeven kan worden zoals deze is ontworpen voor een optimale beleving. Nadat het startpakket is aangeschaft zijn er losse flesjes te koop om je werkvoorraad aan te vullen.

*** Om de exclusiviteit te waarborgen, verkopen wij de blends en overige producten van Experi-Senses niet aan consumenten.

Ik wil het Experi-Senses startpakket bestellen