Duurzame pakket bezorging van de Groen Linde door Fietskoeriers.nl

Vanaf maandag bezorging met de Fiets!

… ja je leest het goed. We laten de komende 2 maanden zoveel mogelijk bestellingen in Nederland bezorgen door Fietskoeriers.nl! Gezonder en duurzamer kan het haast niet denken wij. Daarnaast ook heel persoonlijk want de koerier komt het in de avond brengen en je kan altijd contact onderhouden met de fietskoerier.

Op naar landelijke dekking en tot die tijd
In ruim 33 plaatsen in Nederland fietsen de koeriers al dagelijks. Voor de andere plekken waar ze (nog) niet komen wordt de bezorging gedaan door DHL De pakketen worden elke dag bij ons opgehaald met groengasauto’s. Worden dan verspreid door Nederland en de volgende dag al bezorgd tussen 18:00 – 22:00 uur.

Zo fietsen we de wereld groen
De stad is het domein van de fiets. Daarom rijden de groengasauto’s tot aan de rand van de stad en bezorgen de fietskoeriers van daaruit onze pakketjes op de fiets. Zo verminderen ze de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum.

98% bij de eerste poging bezorgd
Het ontvangen van een pakketje van een webshop is iets superleuks. En niets is zo vervelend om langer te moeten wachten op een bestelling dan nodig. Bij Fietskoeriers.nl vinden we dat ook. Daarom zorgen ze ervoor met persoonlijk contact en door net dat stapje extra doen dat een pakketje zo veel mogelijk bij de eerste afleverpoging bezorgd wordt. En dat werkt! 98% van de pakketjes, leert de ervaring van Fietskoeriers, worden al bij de eerste bezorgpoging bezorgd!

een proef van 2 maanden en dan kijken we verder
Ja we gaan er helemaal voor, maar ja we weten natuurlijk niet hoe dit onze klanten gaat bevallen. We doen er alles aan om het te laten slagen en zijn benieuwd naar jullie ervaringen. In speciale situaties handelen we natuurlijk daadkrachtig.

Het gaat ons om samen een bijdrage te leveren aan een gezond milieu.
Naast bezorging in Nederland via Fietskoeriers.nl zijn we recent ook overgestapt op milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal. We hebben het noppenfolie en de biologisch afbreekbare verpakkingschips vervangen door gerecycled papier. Daarnaast zijn we bezig om onze verzenddoosjes uit de buurt (Heiloo) te betrekken die ons dan gebracht worden per electrisch busje.
We doen al aan gescheiden afval verzameling, dus ja hopelijk dragen we zo een steentje bij aan een beter klimaat.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie