Training tot Frequentie coach

Wat is een frequentie coach?

Een frequentie coach maakt gebruik van zijn/haar intuïtie, kan energetisch afstemmen en vanuit het hart aanvoelen wat iemand nodig heeft. Dit is voor jou een belangrijk criterium. Je maakt gebruik van een breed scala van technieken die hun oorsprong hebben vanuit de NLP en coach-wereld, maar ook een groot deel uit het energetische aspect van de hulpverlening.

Je werkt vanuit de kern van de hulpvraag, dat is het vertrek punt van de begeleiding. Vanuit je innerlijk weten laat je de verschillende technieken haarfijn in elkaar overlopen.

Wat ga je leren?

In 9 maanden ben je frequentie coach en kan vanuit je professionele praktijk zelfstandig mensen, die met een hulpvraag bij je komen, begeleiden. De training tot frequentie coach is ervaringsgericht, je zal de technieken dus zelf ondergaan en leren toepassen.

De coach- en gespreks technieken vormen de basis. Je leert door verschillende methoden zoals kleuren profilering inzicht te krijgen over mensen en niet te vergeten over jezelf. Je leert verschillende waardevolle NLP technieken die je later gemakkelijk kunt ombuigen naar creatieve werkvormen. Je gaat onder meer aan de slag met Eneagrammen en de Bono-techniek. Dit allemaal om te ontdekken waarom mensen zijn zoals ze zijn en reageren zoals ze reageren. Dit inzicht zal je helpen om de juiste techniek te kiezen waarmee je verder kunt gaan behandelen.

De producten van De Groene Linde leveren een belangrijke bijdragen binnen je begeleiding als frequentie coach. Je leert ze toepassen door zelf te ervaren en te adviseren zodat je klanten thuis verder kunnen werken doormiddel van de geurfrequenties of de remedies.

Je leert de producten uittesten doormiddel van de Biotensor en/of pendel.

Creatieve werkvormen zijn speelse maar heel doeltreffende methoden die perfect werken, vooral bij mensen die erg in hun hoofd zitten. De ratio is vaak een belemmerende factor tijdens een sessie. Om de ratio te omzeilen en snel bij het onderbewustzijn te komen zijn creatieve werkvormen de oplossing. Met klei en verf ga je leren een sessie te geven. Hoe stem je af op het werkstuk van je klant? Door open vragen te stellen en de klant de gelegenheid te geven, komen de inzichten als vanzelf naar boven.

Binnen verschillende technieken is Visualisatie een belangrijk onderdeel. Je leert zelf als frequentie coach visualisaties te maken. De kracht van metaforen en symboliek, zelf verhalen schrijven en mensen meenemen naar hun binnenwereld. Visualisatie is zo krachtig en zo fijn om te geven en te ondergaan. Je kunt visualisaties inzetten die bij NLP delenwerk , Innerlijk kind sessies of om iemand goed te laten incarneren.

Een weekendje de natuur in. Ton zal je meenemen in de wereld van de bomen en hoe je de bomen kan voelen en ervaren. Wat ze betekenen en hoe de bomen inzicht geven in jezelf. Tijdens dit weekend leer je de natuur toe te passen in een coach sessie, gebruik makend wat er om je heen te zien is. Wandelend en pratend in de natuur is een geluksmomentje en er kan zo veel gebeuren.

Zakelijke aspecten Om een praktijk te hebben als frequentie coach, zijn er ook verplichtingen. Wanneer ga je je inschrijven bij de KvK en hoe zit het met de BTW en belastingen. Wat zijn bedrijfskosten en wat is aftrekbaar. Maar ook het marketing aspect van een praktijk hebben, komt aan de orde. Hoe ga je goed om met sociale media. Hoe vertel je aanstaande klanten wat je precies doet en hoe kan je jezelf goed neerzetten en zichtbaar maken? Tijdens deze dag, is mijn ervaring, lopen veel mensen tegen blokkades aan en daarom komt in het zelfde weekend de techniek systemisch werken aan de orde.

Systemisch werk is een manier om inzichtelijk te maken hoe jij ten opzichte van familiebanden reageert op situaties. Je krijg informatie over je voorouders en welke rode draad er in jouw familie loopt. Hoe belemmerd jouw familie band is en hoe kan je dit doorbreken, zodat jij er geen last meer van hebt. Je krijgt de gelegenheid om te onderzoeken wat de blokkades zijn waar jij mee te maken hebt.

Naast de gevestigde technieken vanuit de coach- en NLP wereld ga je ook bezig met het ontwikkelen van jouw energetische gevoeligheid en je Intuïtie. Dit aspect zal iedere les worden benadrukt. Uit je hoofd en in je hart en van daaruit aanvoelen wat iemand nodig heeft.

De Frequenties van klanken Je gaat een sessie leren geven met de stemvorken. We werken met de chakra vorken en je gaat ervaren hoe ze voelen en wat ze met je doen. Vervolgens leer je zelf een behandeling geven met deze prachtige tools. Maar ook ga je kennis maken met klankschalen, klankstaven en muziek die gunstig inwerkt op het energie systeem van mensen.

De Frequentie van kristallen, de wondertjes van de natuur! Kristallen zijn heerlijk om mee te werken. Je krijgt info over hoe je de kristallen kunt toepassen en verschillende kristallen worden uitgelegd. Ook hier ga je zelf veel ervaren.

Weekendje remedies. De remedies van De Groene Linde zijn krachtige tools om in te zetten bij mensen die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkelen. Wat ze precies doen, waarom ze werken en vooral hoe ze werken krijg je aangereikt. Je leert de remedies als frequentie coach te testen, combineren en adviseren, zodat je klant thuis verder kan werken aan de het oplossen van de hulpvraag.

Door de training heen zijn er momenten dat we de verschillende aangeleerde technieken gaan verbinden tot een geheel.

Afsluiting met praktijk opdracht en eind ceremonie

Na 18 maanden krijg je als afsluiting een praktijk examen. Je neemt een klant mee die door je collega coach wordt behandeld. Het certificaat van Frequentie coach, wordt met een intense ceremonie uitgereikt op de laatste zondag. Je familie is van harte welkom om dit samen met jou te beleven.

Verdere informatie

Wanneer begint het?

De eerste weekend is op  3 & 4 november 2018
1 & 2 december
12 & 13 januari 2019
23 & 24 februari
23 & 24 maart
6 & 7 april
11 & 12 mei
15 & 16 juni
13 & 14 juli afsluitend weekend

Jouw investering:

€ 1395,00 (ex 21% BTW)
Betaling in 9 maandelijkse termijnen is mogelijk zonder extra kosten! ( € 155,00 per maand ex 21 % BTW)

Bijkomende kosten: Er zijn geen extra kosten aan de training verbonden.
Om een werkvoorraad voor je praktijk aan te schaffen, daar gaat wel nog een investering in zitten.

Lokatie

Op onze nieuwe plek in Heiloo. De oplevering is in de zomervakantie en we kunnen het nieuwe seizoen daar gaan beginnen.
De Droogmakerij 39 G
1851 LX Heiloo

Docenten:

De training wordt verzorgd door Marianne en Ton Leeuwik.
Ton is Coach en trainer en heeft vooral veel gewerkt in het bedrijfsleven. Hij is NLP master en heeft in 2014 de Academie voor Innovatief trainen en coachen gevolgd. Zijn ervaringen zal hij meenemen in deze training. Ton zal daarom vooral het coach en NLP gedeelte voor zijn rekening nemen.
Marianne Leeuwrik is de oprichtster van De Groene Linde en is van huis uit Poly-energetische therapeut. Naast deze training geeft Marianne al jaren de Energetische massage training en de Lichtkranshealing. Vooral het energetische aspect en de creatieve werkvormen zal Marianne begeleiden.

Verder zullen wij gastdocenten vragen om een dag les te geven vanuit hun expertise.

Wil je meer informatie bel dan gerust even tijdens kantoor uren 072 5318860 of stuur een mailtje.