De Groene Linde is tijdelijk gesloten ivm verhuizing. 1 november 2018 weer open!

Gesloten tijdens de verhuizing!

Verhuizing! Het is bijna zover dat we gaan verhuizen. Vanaf maandag 22 oktober 2018 is de Showroom dan ook gesloten én versturen we een paar dagen de bestellingen niet. Met ingang van 1 november 2018 zijn we weer volop actief met de bestellingen en de showroom.

Inpakken voor vertrek naar de Droogmakerij 39G in Heiloo

Ja we zijn al weken bezig met de afbouw van ons nieuwe pand in Heiloo én met de showroom en bestellingen, productontwikkeling, voorbereiding Beursen en nog veel meer. Met de fysieke verhuizing op vrijdag 26 oktober in het vooruitzicht, zagen we geen kans om dit allemaal te blijven doen en hebben we gekozen voor “een weekje dicht”.

Het hele team is bezig. Ton, Arie, Ron en vele andere professionals zorgen komende dagen voor de laatste grote klussen. Marianne, Rebecca, Yvonne en vele anderen bereiden de verhuizing voor door alles in te pakken. We gaan van 100 m2 naar drie etages van in totaal bijna 300 m2 en daar komt veel (meer) bij kijken.

Openingsweekend 3 & 4 november 2018

In het weekend van 3 & 4 november hebben wij een speciaal openingsweekend. Iedereen is dan van harte welkom van 12:00-17:00 om een kijkje te nemen in de nieuwe showroom, de prachtige workshopruimte een een glimp van onze nieuwe productieruimte. Het adres is: De Droogmakerij 39 G, 1851 LX in Heiloo! Ons telefoonnummer (dan goed bereikbaar via 3 lijnen!) blijft 072-5318860 en uiteraard kan je ons via mail bereiken zoals je gewend bent.

Wij vertrouwen op jullie begrip n hopen jullie natuurlijk weer op onze nieuwe locatie te ontmoeten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie