Van etherische olie naar geurfrequentie

Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?

Als achtergrond bij de kracht van onze natuurzuivere Geurfrequentie, kort even het volgende. Zoals je misschien weet bestaat alle materie uit ontelbare deeltjes die ten op zichtte van elkaar trillen. Die trilling, ook wel frequentie genoemd, wordt gemeten in de eenheid Hertz (Hz.). Je lichaam bestaat uit vaste materie maar ook uit een elektrisch veld, ook wel aura genoemd. De wetenschapper R. Rife ontwikkelde een Frequentiegenerator. Hij ontdekte dat stoffen met een hogere frequentie stoffen met een lagere frequentie veranderden of vernietigden. Later heeft Bruce Tainio apparatuur ontwikkeld die Bio-frequenties kan meten. Nu konden de frequenties van mensen en levensmiddelen worden waargenomen.

Zo werden de volgende producten gemeten:

Omschrijving productFrequentie
Ingeblikt en bewerkt voedsel0 Hz
Verse producten15 Hz
Droge kruiden12 – 22 Hz
Verse kruiden20 – 27 Hz

Etherische oliën begonnen bij 52 Hz en gingen tot 320 Hz!

Door deze ontdekking en verder onderzoek is bewezen dat etherische oliën op lichamelijk niveau een positief effect hebben. Daarna zijn de wetenschappers zich gaan richten op het energetische veld van de mens. Ook hier bleek dat etherische oliën een positief effect hebben.

Zo bleek dat patiënten in een ziekenhuis zich emotioneel beter voelden na verdamping van een etherische olie. Zelfs na minimale blootstelling en inhalatie van olie bleek dat deze patiënten minder angstig en kalmer werden dan patiënten die niet werden blootgesteld aan etherische oliën. Zo kon men aannemen dat etherische oliën ook op emotioneel niveau doeltreffende veranderingen konden bewerkstelligen. Dit laatste heeft men bijvoorbeeld bij het Laurens ziekenhuis te Rotterdam, de GGZ Noord Holland Noord, verschillende Verpleeg- en verzorgingshuizen ook ervaren. Daar gebruiken ze de speciale geurfrequenties van de Groene Linde.

De kracht van Positieve intentie en gebed

Er zijn verschillende testen gedaan om ‘intentie’  te bewijzen en dat is gelukt. Positieve gedachten en gebed hebben bewust of onbewust een grote invloed op de frequentie van je energetische lichaam, maar zo bleek, ook op etherische oliën. Olie dat werd overladen met negatieve uitingen had een frequentie daling van 12 Hz. Wanneer er positieve gedachten werden gestuurd naar een olie steeg de frequentie met 10 Hz. En met gebed ging de frequentie zelfs omhoog met 15 Hz. (Bruce Tainio).

Dit is een van de redenen dat we al onze helende geurfrequenties met de hand vervaardigen en verwerken. Iedere geurfrequentie heeft een eigen doel en intentie, die bij het vervaardigen van een stockbottle wordt meegeven.

Hoe komt de geurfrequentie tot stand?

Marianne Leeuwrik - Kolijn founder van de Groene Linde

Marianne Leeuwrik – Kolijn

Dit als achtergrond dat de etherische olie een positief effect hebben op lichaam en geest.

Marianne zegt: “Ik ben erachter gekomen dat door het mengen van de verschillende enkelvoudige etherische oliën er een nieuwe frequentie ontstaat. Door de intentie uit te spreken en me te verbinden met de Bron kom ik tot nieuwe creaties.
Ik heb een geurgeheugen opgebouwd en zodoende hoef ik zelfs de olie niet te ruiken om te weten of de frequentie die ik zoek ook goed en doeltreffend is.”

Marianne gaat verder: “Door de intentie die ik heb en het kunnen aanvoelen van het thema dat ik wil creëren kom ik tot bijzondere combinaties die als je de reguliere boeken erop naslaat misschien nergens op slaan. Maar door de combinatie van de gekozen oliën wordt het effect weldegelijk bereikt.”

Testen voor het klaar is

“Als ik de verschillende etherische oliën bij elkaar heb gevoegd, en ik voel een tinteling door mijn ruggengraat gaan, dan is dat een teken voor mij dat de nieuwe geurfrequentie klaar is.
Ik laat mijn nieuwe creaties eerst door een kleine groep professionals testen en voelen en vraag hun mening. Zonder dat ze weten wat ze testen komen de ervaringen veelal overeen met de intentie die ik wilde bereiken.

Dan is de geurfrequentie klaar om neer te zetten in de winkels en op de website.”

Wat doet een helende geurfrequentie met je?

Moeder aarde van de Groene LindeMarianne: “Ik wil je dit duidelijk maken door een voorbeeld te vertellen. Neem Moeder aarde, de best lopende geurfrequentie van de Groene Linde.”

Heel veel mensen hebben te kampen met klachten die hun oorsprong hebben in een slechte gronding. Denk aan slecht slapen, slecht concentreren, je leven geen vorm geven, je onveilig voelen, je niet thuis voelen, hoofdpijn… zo zijn er nog vele klachten die je kunt koppelen aan een gebrekkige gronding. Stel je nu voor dat je een lichaam hebt en een net iets groter energetisch lichaam dat je helemaal omhult. In het gezonde plaatje zie je dat het energetisch lichaam zich tot de grond uitstrekt en zich met de aarde verbindt.

Als je de klachten van hierboven herkent, dan kun je je zelf zo zien:

  • Jij staat op de grond met je stoffelijke lichaam, maar je energetische lichaam is naar boven getrokken. Je bungelt als het ware energetisch boven de grond.
  • Energie die stroomt en indrukken van buitenaf komen binnen. Eventuele emoties worden in de energie afgezet en zo vult het energetische lichaam zich zonder de verontreiniging kwijt te kunnen. Door te gronden kan alles wat je niet nodig hebt op een zachte manier naar de aarde toe vloeien.
  • Omdat je niet goed gegrond bent vult de aura zich en wordt steeds vuiler. Je kunt door de frequentie Moeder aarde te gebruiken je energetische lichaam weer op de aarde krijgen. Zodat de aura zich op een natuurlijke manier kan reinigen. Je komt stevig in je lichaam te zitten en je voelt je veilig en gedragen. Energie kan weer rond stromen en overtollige energie kan vervloeien met de aarde.
  • Je hoofdpijn verdwijnt en je krijgt weer goede zin. Door goed in je lijf te zijn slaap je beter en dieper en je wordt uitgerust weer wakker.

De helende geurfrequenties van de Groene Linde

Naast Moeder Aarde hebben we veel meer helende geurfrequenties. Op energetisch niveau hebben de helende geurfrequenties van de Groene Linde veel effect.

Kom gerust eens ervaren wat er bij jou op dit moment past of kijk in onze webwinkel onder geurfrequenties.