HandPicked by Anne & Renee

In het leukste straatje van Alkmaar kun je sinds kort ook terecht voor een flink assortiment van De Groene Linde.

In de Fnidsen 54 zit de heerlijke struin winkel van Anna en Renee. Hier vind je, naast een flink aantal sprays, allerlei leuke producten met een verhaal. Armbandjes, keramiek, kunst, thee… Het is er allemaal te vinden. En vind je het lekker om even rustig te zitten, dan ben je welkom voor een kopje thee en een leuk gesprek.

Hand-picked staat voor ‘met zorg geselecteerd’: Anna & Renee kiezen bewust voor producten van ondernemers die net als zij werken vanuit hun passie. De nadruk ligt daarbij op originele items die handgemaakt en/of eco-friendly zijn: van woonaccessoires en wellness producten tot kraamcadeautjes en kunst.

Hét adres voor feelgood shoppen!

Veel producten met een verhaal

Bij Hand-picked vind je producten van upcoming brands als: Chove, Wonder-Works, Peacock & Peony, byVosse, Littlez, MbroiDery, Njummel, Botma & van Bennekom, Sommer, Elate & Co, Happy Towels, Ariena Ruwaard, Sheeped en Het Groene Theehuis. Daarnaast kun je er terecht voor werk van trendy ontwerpers als Claudi Kessels, Fleur Waterlander, Saskia van der Sluis en Anna de Leeuw.

Wij hebben het niet voor elkaar gekregen om met lege handen weg te gaan… Wat een fijne plek hebben Anne en Renee daar gecreëerd!

Heel veel succes met jullie prachtige winkel Anne en Renee!