Het nieuwe inspiratie magazine 2019 van de Groene Linde is uit.

Het Inspiratie Magazine komt eraan!

2 februari 2019 – Eindelijk is het dan zover, door Marianne wordt dit weekend de laatste hand gelegd aan het Inspiratie Magazine. Hierin vind je alle producten van de Groene Linde toe- en uitgelicht, staan handige recepten, worden achtergronden gegeven die niet eerder zijn gedeeld en heb je alles lekker bij de hand.

Van Wens naar Werkelijkheid

Het was een wens van Marianne om dit ooit te mogen doen, geïnspireerd door vragen van zowel wederverkopende winkels, als van onze klanten die iets na wilde lezen, zonder direct online te hoeven. Het heeft Marianne heel 2018 bezig gehouden. Veel van de teksten zijn opnieuw geschreven. Heel veel inspiratie zit nu in het 64 pagina’s tellende Magazine, maar heel veel is er toch ook nog buiten gebleven anders werd het gewoon te dik.

Een inspirerend blad voor op de bank of als naslag

Voor het eerst is het nu mogelijk om off-line, lekker op de bank met een kop thee erbij je te verdiepen in de producten van de Groene Linde, de achtergrond van Geurfrequenties en aromatherapie en vooral ook om geïnspireerd te raken om zelf dingen voor in en om huis te maken gebruikmakend van etherische oliën. We hebben de kosten laag kunnen houden door alles in eigen beheer te doen, geholpen door lieve mensen zoals Marga, Sascha, Rebecca en al die anderen die “even hebben mee gelezen” met eerdere drafts van het blad.

Jaarlijkse uitgave

Dit is de eerste editie. We  heeft nu al veel ideeën voor de editie van 2020. Daar komen gedurende dit jaar ook waarschijnlijk veel wensen bij ook van onze klanten en winkeliers. Kortom na de zomer starten we met de editie 2020 zoals het nu lijkt.

Beperkte oplage dus wees er snel bij

Zoals gezegd gaat de eerste editie van het Inspiratie Magazine dit weekend (van 2 februari 2019) naar de drukker en dan hopen we het eind volgende week al in huis te hebben. We zetten het dan direct op de site, zodat je het nieuwe blad kan aanschaffen. We laten 1000 exemplaren maken en de verwachting is dat die hard zullen gaan als we de vraag van onze klanten mogen geloven. Het blad gaat €5,95 kosten in de winkel.

Het Inspiratie Magazine is verkrijgbaar!

Vanaf donderdag 7 februari 2019 is het Inspiratie Magazine daadwerkelijk te verkrijgen en de eerste reactie zijn heel goed. Overtuig jezelf en schaf het aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie