Inspiratie weekend 12 en 13 oktober!

Op deze dagen nodigen wij jullie allen van harte uit om een kijkje te komen nemen bij De Groene Linde in Heiloo.

Het hele weekend zijn er verschillende activiteiten te doen, kan je een kijkje achter de schermen nemen binnen het bedrijf en staat onze showroom vol met onze producten, mooie stenen, kaartensets en nog veel meer leuks.

En je krijgt 20% korting op ons gehele assortiment bij een aankoop in de showroom!!

Een weekend vol activiteiten…

Marjolein Huizink

Marjolein Huizink is aanwezig met haar prachtige Time To…. kaarten om persoonlijke readings te geven.

Deze bijzondere Emotie kaarten set bestaat uit 44 tekeningen, die allen persoonlijk door Marjolein zijn getekend. Elke tekening staat voor een bepaalde emotie/energie.

De tekeningen kunnen je helpen om in de oceaan van je onderbewustzijn te duiken, waar verborgen gedachten en gevoelens je hartewensen kunnen blokkeren of creëren. De tekeningen laten ons zien dat we alles kunnen bereiken als we leven vanuit een positieve energie, helpen ons bij het stimuleren van ons 6e zintuig. De tekeningen geven ons het vertrouwen dat we onze innerlijke blauwdruk volgen.

Yvonne Kolijn
Op zondag is ‘onze’ Yvonne aanwezig om samen met jou een persoonlijke remedie samen te stellen.
Zij zal dit doen met behulp van een pendel, de kaartenset van de remedies en haar eigen intuïtie.

In plaats van een losse remedie aan te schaffen, ga je naar huis met een samengestelde remedie waarmee je direct zelf aan de slag kan gaan.
Yvonne Kolijn
Pam van der Hel

Het medium Pam is er op zaterdag om persoonlijke readings te geven door middel van een foto of door het lezen van jouw aura.

Wanneer je een vraag hebt over een persoon die dit weekend niet mee kon komen, over jouw kind(eren) of een overleden persoon, kan Pam antwoord geven door middel van een foto reading. Ook kan zijn bij een persoonlijke aura reading antwoord geven op jouw vragen door de blokkades in jouw energie te vertalen en hierin advies te geven zodat je deze blokkades kan gaan aanpakken.

Pam van der Hel medium uit Heemskerk
Astrid Strooper

Tijdens ons inspiratie weekend hangen er prachtige kunstwerken van Astrid Strooper.

Astrid over haar kunst:

‘Ik ontdekte dat ik mij dankzij meditatie, muziek en mijn creativiteit kon uiten op het canvas. Het werd mijn manier van uiten, doorleven, verwerken en loslaten.

Creating Balance was geboren.

Rauwe emoties werden doorleeft en getransporteerd naar het doek ik kon mijn gevoel uiten. Emoties als boos,bedroefd(verdriet), bang en blij verwoorden in kleur en met vormen. Heerlijk, ik raakte vrij. Energie begon te stromen.
Ik kwam weer in contact met mijn gevoel en herkende mijn ware zelf. Wie ik in wezen was.’

Astrid heeft een aantal prachtige werken hangen tijdens ons Inspiratie Weekend.

Mirjana Eiland

Vanaf 1 oktober staat Mirjana 2 dagen per week klaar om de showroom te openen. Naast haar eigen Yoga studio geeft zij ook stoel massages. Tijdens ons inspiratie weekend is het mogelijk om bij Mirjana een stoelmassage te krijgen.

April 2016 heeft Mirjana haar certificaat voor Zen Shiatsu ontvangen. Dit is een vorm van massage, waarbij er gemasseerd wordt over de kleding heen. Door middel van oa druk en strekkingen komt het lichaam in een fijne ontspanning. Eventueel maakt Mirjana gebruik van de frequenties van de Groene Linde.

Wij zijn deze dagen geopend van 11:00-17:00 uur. Wij hopen jullie allemaal te zien!