De vernieuwde Energetische Massage opleiding gaat op zaterdag 11 november 2018 van start!

Tijdens onze energetische massage opleiding leer je in 8 maanden een professionele energetische voet- en lichaamsmassage te geven en nóg meer jezelf te zijn.

Wat houdt dat nou in, een energetische massage opleiding?

Tijdens de eerste paar weekenden van de massage training, leer je een energetische voetmassage te geven. Deze voetmassage vormt de basis voor de rest van je behandeling. Je werkt hiermee in verschillende energie lagen van je klant en je benaderd je klant dan ook holistisch. Een lichamelijke klacht komt voort uit een stagnatie in het energie systeem. Om je hiermee vertrouwd te maken nemen we je mee op reis, een reis langs de 7 chakra’s.
Ook sturen we erop aan dat je de energie van het lichaam dat je masseert te voelen, de informatie stroom die in je op komt te vertrouwen en te delen.
Na de voetmassage ga je door met het energetisch balanceren van de chakra’s doormiddel van een pendel, kristallen en geurfrequenties.
Als je met dit gedeelte klaar bent ga je door met het geven van een algehele ontspannende lichaamsmassage.

De verschillende tools die je leert gebruiken

Naast de massage krijg je tijdens de massage training verschillende tools aangereikt die de massage versterken en zo het effect van je massage vergroten. Je gaat leren werken met  de Geurfrequenties van De Groene Linde, de Remedies van De Groene Linde, kristallen en de pendel/bio tensor.

Persoonlijke ontwikkeling
Je zult het misschien wel aanvoelen maar tijdens deze training ga je ook bezig met je persoonlijke ontwikkeling. We zullen je uitdagen en stimuleren. Je confronteren en je de spiegel voorhouden. Het is een feit dat je na 8 maanden nog meer jezelf zult zijn.

Wat kan je na de training?
Je kunt een eigen massage praktijk starten of uitbouwen en je bent in staat op maat een behandeling op te bouwen die bestaat uit alle facetten die je tijdens de opleiding zijn aangeleerd. De klanten benader je holistisch en je weet in te spelen op de lichamelijke, geestelijke en spirituele aspecten.

Zakelijk neerzetten van je praktijk
Om je op weg te helpen om je praktijk vorm te geven besteden we tevens aandacht aan de praktische en zakelijke kanten van het hebben van een eigen praktijk. Ook krijg je de gelegenheid binnen de les om je bezigheden te verwoorden. Dan wel voor in een fysieke folder, dan wel voor op je website.

De trainers
De training wordt gegeven door Astrid van Viegen, Rebecca Geurts en Marianne Leeuwrik. Astrid van Viegen is werkzaam bij de GGZ en heeft een eigen massage praktijk in Schagen waar ze de massage zoals jij die nu gaat leren toepast.
Marianne Leeuwrik is de eigenaar van De Groene Linde en is van huis uit complementair psychotherapeut. Marianne is de creator van de verschillende geurfrequenties en Remedies. Marianne werkt daarnaast tijdens deze training met verschillende creatieve werkvormen.
Rebecca Geurts is al enkele jaren werkzaam bij De Groene Linde en heeft een eigen praktijk waar ze coach sessie geeft, healingen en massages verzorgt.

Data van de trainingsdagen:

Het weekend is in 4 dagdelen verdeeld en ieder dagdeel heeft een eigen invulling. Op zaterdag ochtend is er aandacht voor aromatherapie en de chakra’s. In de middag ga je masseren. Op zondag ochtend ga je weer masseren en in de middag komen oefeningen aan bod die bedoeld zijn voor je persoonlijke ontwikkeling.

Eerste lesweekend; 10 & 11 november 2018
15 & 16 december
19 & 20 Januari 2019
16 & 17 februari
16 & 17 maart
13 & 14 april
18 & 19 mei
1 & 2 juni is het weekend dat we afsluiten. Dit doen we op een leuke en speelse manier zonder stress en gedoe!

Wat je nog moet weten:
Er is plek voor maximaal 14 mensen en de inschrijving komen al binnen. Heb je interesse? Wacht dan niet te lang met opgeven.

Jouw investering: € 1.095,00 inclusief BTW.
Het is mogelijk om jouw investering in maandelijkse termijnen te betalen.

We beginnen de lessen om 10.00 uur en eindigen rond de klok van 16.00 uur.
Dit kan soms iets uitlopen.

Wat je mee moet nemen:
Je lunch
Een hoeslaken voor over de massage bank, badstof is fijn.
Een warme deken en een handdoek
Wat nog meer? Dat wordt je tijdens de lessen verteld.

Locatie:
Onze nieuwe lokatie die rond de zomer wordt opgeleverd.
De Droogmakerij 39 G
1851 LX Heiloo
We hebben plaats voor maximaal 16 personen.

Belangstelling gekregen? Schrijf je dan hier direct in!

Meer informatie? Mail dan naar info@degroenelinde.nl of bel 072-5318860.