Foto van Website waarin je makkelijke je accountgegevens kan aanpassen

Handig hulpmiddel voor jouw account!

Jouw account beheren op de website van de Groene Linde kan heel handig zijn. Zo kan je adresgegevens aanpassen, je bestellingen inzien en eventueel gebruiken voor een nieuwe bestelling en uiteraard je wachtwoord aanpassen.

Je wachtwoord beheren

Dat is natuurlijk heel essentieel. Periodiek je wachtwoord wijzigen om zodoende je account veilig en exclusief te houden. Je hoort immers zoveel gekke hack-zaken! Ook als je de eerste keer aanmeld, krijg je een wachtwoord aangeleverd van het systeem, we raden je aan dat direct aan te passen aan jouw wensen. Tevens zien we veel dat mensen hun wachtwaaord kwijt zijn. Je wordt heel eenvoudig geleid tot een reset.

Opnieuw bestellen

Veel mensen weten dat niet maar als je bijvoorbeeld vaker dezelfde producten besteld (bv een Moeder Aarde een Bescherming en een Clean Energy) dan kan je heel makkelijk in “Mijn Account” naar “Bestellingen” gaan de betreffende bestelling waar je dat mee besteld hebt selecteren en dan kan je kiezen voor “opnieuw bestellen”. Dat gaat dus super eenvoudig en snel.
Uiteraard kan je zo’n “nieuwe” bestelling ook aanvullen of wijzigen.

Adresgegevens aanpassen

Uiteraard kan je ook je correspondentieadres en je afleveradres(sen) beheren. Zo zorg je er altijd voor dat je bestelling juist kan worden afgeleverd. We hebben in de winkelwagen ook de postcode – huisnummer – check voor Nederlandse klanten ingevoerd, waardoor er hopelijk geen huisnummer meer vergeten worden in te voeren.

Kortom we hebben enkele handige hulpmiddelen voor jou beschikbaar om jouw goed te ondersteunen. Heb je nog vragen en/of opmerkingen waar het beter kan, laat het ons weten in een reactie onder dit bericht.