Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Kom jij ons team versterken?

Ja echt ongelofelijk, voor het eerst in onze geschiedenis hebben we vacatures! De afgelopen jaren is iedereen gewoon op één of andere manier op ons pad gekomen. Nu zijn we echter echt op zoek naar specifieke kennis en ervaring en trekken we de stoute schoenen aan om via deze weg mensen te benaderen.

Onze zaterdag ploeg onder bezielende leiding van Jorine hebben we eerlijk gezegd ook gericht benaderd, dat klopt. Jonge mensen komen ons helpen met het vullen van flesjes. Dat doen ze geweldig en daar zijn we heel dankbaar voor. Voor de meiden een mooi alternatief voor een krantenwijk of werken bij een supermarkt.

We hebben nu een paar andere leuke vacatures!

  • Medewerker Boekhouding – Administratie, 5 ochtenden in de week (Voldoende aanmeldingen)
  • Stagiair Logistiek
  • Stagiair Online Marketing

Medewerker Boekhouding – Administratief (reeds voldoende aanmeldingen)
Iemand met boekhoudkundige ervaring en achtergrond. Kennis van SnelStart (het boekhoudprogramma dat we gebruiken) is een pré. Iemand die elke dag voor onze twee werkmaatschappijen de inkoopfacturen administreert, het Verkoop en Kasboek beheert, samen met ons boekhoudkantoor de administraties actueel houdt. Daarnaast verschillende bestanden bijhoudt en opzet en samen met ons de financiële bedrijfsvoering op orde houdt. Onze voorkeur gaat uit naar 5 ochtenden in de week.

Stagiair Logistiek
Door onze groei wordt inkoop – productie – verzending steeds meer uitgedaagd. We willen ondanks deze groei de persoonlijke aandacht én de liefde en aandacht voor onze producten blijven garanderen. Ook vinden wij dit heel belangrijk naar onze klanten en medewerkers toe. Om dat te blijven doen, moeten we een volgende stap zetten in verbetering van ons logistieke proces. Daarbij gaan we ook nog verhuizen naar een nieuw pand, waarbij de mogelijkheden voor logistiek goed kunnen worden benut. Om daar de juiste keuzes in te maken en de juiste stappen in te zetten, zoeken we iemand die een (afstudeer)stage vanuit een passende opleiding op dit gebied bij ons praktisch wil invullen.

Stagiair Online Marketing
Wij zijn actief op FB, Instagram, sturen klanten een nieuwsbrief en proberen vindbaar te zijn in Google. Daarnaast zijn we begonnen met informatieve blogs te schrijven en hebben we de eerste stap gezet op Youtube met informatieve video’s. Ook wordt er veel aandacht besteed aan productfotografie. Om de collega’s, die daarin actief zijn, extra te ondersteunen en uit te dagen zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair vanuit een passende opleiding, die bij ons een (afstudeer)stage wil doen.

Wat kan je verwachten?

  • Een bruisende werkomgeving met heerlijke producten
  • Een familiaire sfeer met collega’s in de leeftijd van 20 tot 60+
  • Een bedrijf dat groeit en reeds een bekende naam heeft in onze niche
  • Ruimte voor eigen inbreng en ruimte om te groeien en te leren
  • Voldoende uitdaging en werk waarmee je het verschil kan maken

Spreekt dit je aan maak dan snel een afspraak door een mail te sturen met jouw motivatie en achtergrond.

De waardering van degroenelinde.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 5595 reviews.