Een mooi cadeau én een toekomst voor een kind in Vietnam!

Een prachtig handgemaakte kussenhoes zorgt voor een toekomst voor kinderen in Vietnam!

***DEZE ACTIE IS AFGEROND***

Onze zoon Ricardo en zijn vriendin Amber zijn op wereldreis. Tijdens hun reis zijn ze in contact gekomen met een fantastische organisatie in Mai Chau dat handgemaakte producten maakt. Deze organisatie wordt gerund door vrouwen met een lichamelijke beperking. Op deze manier nemen deze vrouwen actief deel aan de maatschappij en worden zij financieel onafhankelijk, échte empowerment dus!
Ook kwamen zij in contact met de organisatie Bright Futures for Kids. Deze organisatie geeft gratis Engelse les aan kinderen op het platteland van Vietnam. Dit zijn veelal kinderen van arme rijstboeren die zich deze lessen niet kunnen veroorloven. Een prachtige organisatie want de kinderen zijn de toekomst toch?

Ricardo en Amber waren enorm onder de indruk van deze twee organisaties en willen heel graag een steentje bijdragen. Maar dat kunnen zij niet alleen!
Deze twee organisaties kunnen wij helpen door een prachtig handgemaakt product van duurzame stoffen aan te schaffen. Een prachtige kussenhoes voor maar €24,95! Niet alleen maar mooi voor op de bank, je helpt ook nog eens de locale bevolking van Vietnam! Door de kussenhoes aan te schaffen krijgen de vrouwen uit Mai Chau een eerlijke prijs voor hun product.

We doneren de volledige opbrengst aan de organisatie Bright Futures For Kids.

Ricardo en Amber zullen B.F.F.K. begin februari 2018 persoonlijk opzoeken om dit bedrag te overhandigen. Het geld komt dus ook daadwerkelijk bij de juiste persoon terecht en wij houden jullie daarvan natuurlijk ook weer op de hoogte!
We hebben maar een beperkte voorraad dus wees er snel bij! Op = op.

Meer weten over B.F.F.K.? Kijk dan op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/brightfuturesforkids/ .