Het vervolg van de Lichtkrans healing -de basis-

Omdat de lichtkrans healing kan worden uitgebreid met zoveel mooie technieken hebben we een mooi programma gemaakt om je deze technieken aan te reiken. Deze training kan worden gevolgd als je de Lichtkrans Healing -de basis– hebt gevolgd.

De aanvullingen

Stemvorken; zijn heerlijke instrumentjes die je heel goed kan integreren in een energetische behandeling. We hebben de chakra’s als leidraad en daar passen we ook de stemvorken op aan. Je leert hoe het werkt en je leert ze toepassen. Verder zijn er nog klankschalen en klankstaafjes waar je mee kunt werken.

Therapeutische technieken; je leert een stukje innerlijk kind werk en incarneren en delenwerk . Ik heb gemerkt dat dit thema’s zijn die vaak voor komen. Ook deze technieken zijn als afsluiting goed in te zetten en kunnen een behandeling nog meer kracht bij zetten en het de persoon transformeren.

Kristallen; we gaan nog 3 interessante kristallen bespreken en toepassen.

Remedies; dit zijn de frequenties van De Groene Linde die je kan gaan innemen. Het zijn zeer krachtige producten en je leert hoe je die met je biotensor kan uittesten en hoe je die verwerkt in een behandeling. Je gaan de remedies zelf ervaren en de onderdelen waaruit ze zijn opgebouwd begrijpen. Toepassen en adviseren. Je klanten kunnen veel baad hebben als ze na een behandeling de remedies krijgen geadviseerd om thuis verder te werken.

Werken met het 5D chakra systeem; de trilling verhoogd en de blue print van ons chakra systeem is in 2014 al toegankelijk gemaakt. Door de verhoging van de trilling zijn er in sommige gevallen andere frequenties nodig om het resultaat te krijgen wat je wilt. Hiervoor zijn nieuwe geurfrequenties ontwikkeld die beter resoneren met dit 5D systeem. Ook bestaat dit systeem uit 12 chakra’s. Om dit uit te leggen en te ervaren gaan we mediteren met deze 12 charka’s. Je leert ook de thema’s kennen waar mensen last van kunnen hebben als er disbalans is.

Dit zijn de grote hoofdlijnen en tijdens de weekenden krijg je nog leuke meditaties en ontmoetingen met je healing gidsen. Er worden belangrijke geurfrequenties nader toegelicht en ervaren.

Verdere informatie

Datums
De eerste lesdag is op 3 & 4 februari 2018
De volgende lessen zijn op 3 & 4 maart en 8 april 2018

Jouw investering: € 495,00 inclusief BTW

De training wordt gegeven:
Door De Groene Linde.

Voor nadere informatie bel 072-5318860.

Wij huren tijdelijk de ruimte van Dineke Smit ( voor een indruk van de ruimte klik hier)
Witte Paal 332E
1742 LE Schagen