De lichtkrans Healing is vernieuwd. Naast de basis ga je meteen door met het leren toepassen van verschillende techieken tijdens je behandeling. Leest verder voor de uitgebreide informatie.
Je leert in 5 weekenden een professionele healing geven. Eerdere trainingen waren een groot succes. Eerst weekend start op
27 & 28 oktober 2018.

Wat is een lichtkrans Healing?

De naam is ontstaan doordat je van kristallen een krans legt om een persoon heen. De kristallen verbind je met een verbindingssteen zodat de behandelde persoon in een krans van licht ligt. Binnen dit energetische veld ga je de behandeling geven.

De behandeling zal bestaan uit het opbouwen van een energetisch veld met kristallen, het doorgeven van helende energie met je handen, het balanseren van de chakra’s met een Biotensor en natuurlijk de geurfrequenties & remedies.
Je krijgt in 5 dagen verspreid over 2 weekenden en 1 zondag de gehele behandeling aangereikt. Na deze 5 dagen en veel oefenen ben je in staat om zelfstanding een healing te geven.

De opbouw van de 5 lesdagen van de Lichtkranshealing

Dag 1:
Na de eerste kennismaking en de groepsverbinding te hebben gemaakt ga j e een diepe meditatie in om zo jezelf en de lichtwereld toestemming te geven om lichtwerker te zijn. Ook ga je hier de eventuele blokkades ervaren.

Om deze inzichtelijk te maken en te verwerken ga je tijdens deze dag doormiddel van creatieve therapie vormen deze blokkades verwerken en transformeren. Kort om de eerste dag wordt veel tijd besteed om je voor te bereiden om energetische behandelingen te geven.

Dag 2:
Vandaag gaan we je meenemen in de ontmoeting van je healing guide. Je werkt tijdens deze sessies nauw samen met de lichtwereld. De gidsen die je helpen tijdens de sessies kun je ervaren en om hulp vragen. Hij of zij zal je begeleiden tijdens je werk en je kunt daarop vertrouwen. Ingevingen ga je herkennen en je gaat langzaam wat je geleerd hebt loslaten om je volledig laten leiden door je healing guide.
Daarna ga je de handposities leren. Hoe je een behandeling begint en afsluit. De handposities zijn er om je een basis te geven, later zal je steeds meer vanuit je Intuïtie gaan werken en ga je de volgorde los gaan laten.

Na de lunch:
Bewust worden van het feit dat je zelf goed op je eigen energie moet letten. Ben je goed gegrond en beschermd en wat kan je doen als blijkt dat je toch wat energie van een andere hebt opgepikt.

De rest van de middag zullen we op elkaar gaan oefenen en nabespreken van wat er is ervaren.

Het is de bedoeling dat je wat je het eerste weekend hebt geleerd zoveel mogelijk gaat oefenen op zoveel mogelijk verschillende mensen. Door met meerdere mensen te werken zal je al snel verschil tussen de een en de ander aan ervaren

Dag 3: 

We beginnen met een rondvraag waar je al je vragen kan neerleggen en kan delen met de anderen wat er allemaal is gebeurd de afgelopen maand.
We gaan daarna een heerlijke meditatie doen om je weer goed te verbinden met je lichaam en met de lichtwereld.

Vandaag ga je onderdelen toevoegen aan de basis die je vorig weekend hebt geleerd.
We beginnen met het leren balanceren van de chakra’s doormiddel van de biotensor. We geven een demo en daarna ga je zelf oefenen.

We leren je ook een snelle healing die je zittend kan geven. Een hele fijne behandeling om te geven als er niet al te veel tijd is.

Na de lunch: Het uitbalanceren van chakra’s is een onderdeel die plaats vind aan het begin van de behandeling. Dit doe je doormiddel van een pendel of een biotensor. Je krijgt hierover uitleg en je gaat dit oefenen.

De rest van de middag ga je wat je geleerd hebt op elkaar oefenen.

Dag 4:

We gaan de lichtkrans healing nu helemaal ‘af’ maken door de kristallen en de geurfrequenties toe te voegen.
Je gaat de lichtkrans leggen die bestaat uit bergkristal punten die met elkaar worden verbonden met een verbindings steen. Deze krijg je bij de training. Verder gebruik je nog platte schijven die je op de chakra’s legt. We beginnen met de drie basis kristallen; Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts.
De geurfrequenties zijn op verschillende manieren te integreren in de behandeling. Hier gaan we aandacht aan besteden. De geuren uit de geurlijn Healing Ray’s is speciaal ontwikkeld voor de lichtkrans healing en daar gaan we ook tijdens de training mee werken maar je kunt later ook uitwijken naar andere geurfrequenties.

Na de lunch: Oefenen met het toepassen wat je tot nu toe hebt geleerd.

Ook na dit weekend vragen we aan je om zoveel mogelijk te oefenen op verschillende mensen.

Dag 5:
Is een dag om de puntjes op de “i” te zetten en om een volledige healing te geven.

Dag 6 t/m 10

Nu je de basis onder de knie hebt ga je verdiepen met verschillende tools, zoals bijvoorbeeld de stemvorken en de Remedies van DGL.

Hieronder volgt info over de invulling van de volgende dagen

Stemvorken; zijn heerlijke instrumentjes die je heel goed kan integreren in een energetische behandeling. We hebben de chakra’s als leidraad en daar passen we ook de stemvorken op aan. Je leert hoe het werkt en je leert ze toepassen. Verder zijn er nog klankschalen en klankstaafjes waar je mee kunt werken.

Therapeutische technieken; je leert een stukje innerlijk kind werk en incarneren en delenwerk . Ik heb gemerkt dat dit thema’s zijn die vaak voor komen. Ook deze technieken zijn als afsluiting goed in te zetten en kunnen een behandeling nog meer kracht bij zetten en het de persoon transformeren.

Kristallen; we gaan nog 3 interessante kristallen bespreken en toepassen.

Remedies; dit zijn de frequenties van De Groene Linde die je kan gaan innemen. Het zijn zeer krachtige producten en je leert hoe je die met je biotensor kan uittesten en hoe je die verwerkt in een behandeling. Je gaan de remedies zelf ervaren en de onderdelen waaruit ze zijn opgebouwd begrijpen. Toepassen en adviseren. Je klanten kunnen veel baad hebben als ze na een behandeling de remedies krijgen geadviseerd om thuis verder te werken.

Werken met het 5D chakra systeem; de trilling verhoogd en de blue print van ons chakra systeem is in 2014 al toegankelijk gemaakt. Door de verhoging van de trilling zijn er in sommige gevallen andere frequenties nodig om het resultaat te krijgen wat je wilt. Hiervoor zijn nieuwe geurfrequenties ontwikkeld die beter resoneren met dit 5D systeem. Ook bestaat dit systeem uit 12 chakra’s. Om dit uit te leggen en te ervaren gaan we mediteren met deze 12 charka’s. Je leert ook de thema’s kennen waar mensen last van kunnen hebben als er disbalans is.

Dit zijn de grote hoofdlijnen en tijdens de weekenden krijg je nog leuke meditaties en ontmoetingen met je healing gidsen. Er worden belangrijke geurfrequenties nader toegelicht en ervaren.

 Wat je verder nog moet weten:

Jouw investering: € 895,00 inclusief BTW

Datums: Het eerste weekend is op 27 & 28 oktober 2018
1 & 2 december
5 & 6 januari 2019
2 & 3 februari
2 & 3 maart is het afsluitende weekend

Wat je zelf meeneemt:
Je lunch, een 1 persoonshoeslaken om over de massage bank te doen, eventueel een hoofdkussentje, een warm dekentje o.i.d. Later neem je je eigen kristallen enz. mee.

Waar wordt de training geven?
Op onze nieuw lokatie
De Droogmakerij 39 G
1851 LX Heiloo

Wil je meer informatie en vind je het fijn om dit telefonisch te doen? Bel dan gerust 072 5318860 tijdens kantoor uren.