Tijdens de 5-daagse training Lichtkranshealing leer je een professionele healing geven. Eerdere trainingen waren een groot succes. Eerst weekend nieuwe training 30 september 2017.

Wat is een lichtkrans Healing?

De naam is ontstaan doordat je van kristallen een krans legt om een persoon heen. De kristallen verbind je met een verbindingssteen zodat de behandelde persoon in een krans van licht ligt. Binnen dit energetische veld ga je de behandeling geven.

De behandeling zal bestaan uit het opbouwen van een energetisch veld met kristallen, het doorgeven van helende energie met je handen, het balanseren van de chakra’s met een Biotensor en natuurlijk de geurfrequenties & remedies.
Je krijgt in 5 dagen verspreid over 2 weekenden en 1 zondag de gehele behandeling aangereikt. Na deze 5 dagen en veel oefenen ben je in staat om zelfstanding een healing te geven.

De opbouw van de 5 lesdagen van de Lichtkranshealing

Dag 1:
Energy awareness. Wat is energie en hoe kun je het waarnemen en hoe wordt je er zelf door beïnvloed. Er wordt aandacht besteed aan hoe je zelf in je energie zit en hoe je jezelf kunt beschermen. Ook leer je hoe je je energieveld kunt schoonmaken na een behandeling mocht dit nodig blijken te zijn.

Na de lunch: Gaan we doormiddel van een diepe meditatie je voorbereiden om een lichtwerker te worden. Alle energetische belemmeringen om vanuit puurheid en liefde te werken worden verbroken en geheeld, waardoor je klaar bent om boodschappen en informatie vanuit de lichtwereld te ontvangen.

Er zal een korte ceremonie plaatsvinden om je in te wijden, dit gebeurt niet met symbolen maar omdat jij toestemming geeft aan de lichtwereld om jou te gebruiken als doorgeef kanaal.

Dag 2:
We beginnen met een meditatie zodat je je bewust open zet voor de lichtwereld en om je te beschermen.
Daarna ga je de handposities leren. Hoe je een behandeling begint en afsluit. De handposities zijn er om je een basis te geven, later zal je steeds meer vanuit je Intuïtie gaan werken en ga je de volgorde los gaan laten.

Na de lunch: Een diepe meditatie om te ervaren hoe het is om verbonden te zijn en om in contact te komen met je eigen “pure healing energy”.

De rest van de middag zullen we op elkaar gaan oefenen en nabespreken van wat er is ervaren.

Het is de bedoeling dat je wat je het eerste weekend hebt geleerd zoveel mogelijk gaat oefenen op zoveel mogelijk verschillende mensen. Je zult dan al merken dat je verschillen gaat ervaren.

Dag 3: 
Vandaag ga je onderdelen toevoegen aan de basis die je vorig weekend hebt geleerd.
Je maakt kennis met de kristallen en de geurfrequenties. Je gaat de lichtkrans leggen en verbinden. We beginnen met de drie basis kristallen; Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts.
De geurfrequenties zijn op verschillende manieren te integreren in de behandeling. Hier gaan we aandacht aan besteden.

Na de lunch: Het uitbalanceren van chakra’s is een onderdeel die plaats vind aan het begin van de behandeling. Dit doe je doormiddel van een pendel of een biotensor. Je krijgt hierover uitleg en je gaat dit oefenen.

De rest van de middag ga je wat je geleerd hebt op elkaar oefenen.

Dag 4:
Deze dag staat in het teken om je healing frequentie te verhogen. Dit doen we doormiddel van een meditatie.

Vandaag gaan we je meenemen in de ontmoeting van je healing guide. Je werkt tijdens deze sessies nauw samen met de lichtwereld. De gidsen die je helpen tijdens de sessies kun je ervaren en om hulp vragen. Hij of zij zal je begeleiden tijdens je werk en je kunt daarop vertrouwen. Ingevingen ga je herkennen en je gaat langzaam wat je geleerd hebt loslaten om je volledig laten leiden door je healing guide.

Na de lunch: Oefenen met het toepassen wat je tot nu toe hebt geleerd.

Ook na dit weekend vragen we aan je om zoveel mogelijk te oefenen op verschillende mensen.

Dag 5:
Is een dag om de puntjes op de “i” te zetten en om een volledige healing te geven. Je nodigd zelf een proefpersoon uit die een lichtkranshealing ontvangt van een van je collega studenten.
We sluiten af met een borreltje en een mooi certificaat.

Wat je verder nog moet weten:

Jouw investering: € 495,00 inclusief BTW

Datums:
30 september en 1 oktober 2017
11, 12 november en 10 december 2017.

Wat je zelf meeneemt:
Je lunch, een 1 persoonshoeslaken om over de massage bank te doen, eventueel een hoofdkussentje, een warm dekentje o.i.d. Later neem je je eigen kristallen enz. mee.

De training wordt gegeven:
De Groene Linde

Wij huren tijdelijk de ruimte van Dineke Smit ( voor een indruk van de ruimte klik hier)
Witte Paal 332E
1742 LE Schagen

Belangstelling gekregen? geef je dan op door je hier in te schrijven of bel voor nadere informatie 072-5318860