Plant een Boom, de Lindeboom actie van De Groen

Plant een Boom met De Groene Linde voor een beter milieu!

Jij een prachtige handgemaakte geurhanger van Lindehout, een “echte Lindeboom”, dan kopen wij van het aankoopbedrag bomen bij Trees for All. Zij planten deze bomen in Nederland en in het buitenland, middels diverse projecten. Alles gericht op een beter milieu!

Voor maar €5,00 doe je mee en krijg je dus zo’n prachtig schijfje Lindehout in de vorm van een Lindeboom. Het is door Ton zelf gemaakt in zijn schuurtje. Alle kosten voor het maken neemt De Groene Linde voor haar rekening. Dus de gehele €5,00 per aanschaffen haf, storten we periodiek op de rekening van Trees for All.
Hang het schijfje Lindeboom in je auto of gewoon in huis, druppel je favoriete olietje erop en genieten maar.
We zijn 13 juli 2020 gestart en gaan er net zolang mee door als onze klanten dat willen. In de eerste week hebben we al 12 bomen laten planten! De actuele stand kan je volgen bij Plant een Boom in de webshop!Plant een Boom door deze "Lindeboom" te kopen.

De Groene Linde staat óók voor een beter milieu!

De Plant een Boom actie is niet het enige dat we met onze klanten doen. Dit jaar hadden we het Blije Bijenblikje, waarvan €10 per blikje ging naar een Bijenvereniging in de Burt. Bijen zijn cruciaal in ons eco-systeem en het gaat slecht met ze. Het was een vrij spontane actie en in korte tijd hadden we al €300 “opgehaald en gestort”. Afgelopen week hadden we contact met Joost Veeken van Bee Department. Deze biologie docent heeft zijn eigen bedrijf waarmee hij unieke bijenkast met een eigen volk plaatst bij bedrijven, om zodoende de bijenstand bij te staan! De zuivere honing is dan letterlijk een bij-product. Volgend seizoen starten we in maart weer met de Blijen Bijenblikjes en dit keer voor ondersteuning aan Joost zijn mooie werk.

Tevens geven we een mooie korting aan enkele dierenopvang centra in Warmenhuizen en Den Helder. Zij doen zo’n mooi werk bijvoorbeeld voor de egels en de olie doet goed aan de dieren.

Tenslotte proberen we zo milieu vriendelijk te verzenden. Ja en het kan natuurlijk veel beter, dus als je nog tips hebt en we kunnen dat realiseren, dan houden we ons aanbevolen

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie