Onze klanten in het Zonnetje!

De Groene Linde bestaat sinds 21 maart 2007. In die ruim tien jaar hebben vele consumenten, therapeuten, masseurs, zorginstellingen, opleiders en wederverkopers onze speciale geurfrequenties gekocht en gebruikt. Het heeft ons geïnspireerd om hen in het zonnetje te zetten.

Instagram

Hiervoor hebben we mensen uitgenodigd om een foto met een stukje tekst aan te leveren over onze producten in hun persoonlijke omgeving. Dat kan werk zijn maar ook gewoon thuis. Deze foto’s plaatsen we de komende tijd op ons Instagram-account met een link naar deze pagina. Door op de betreffende foto te klikken kom je of bij het social media-account van de betreffende klant of op haar of zijn website. Waarschijnlijk gaat ons dat allemaal bijzonder inspireren en informeren.

Deze community vormt een prachtige aanvulling op het zijn van familiebedrijf: gewoon samen één grote familie.

Zelf ook meedoen als (zakelijke) klant?

Dat kan elk moment dat je wilt. Gewoon even een mailtje sturen aan ons. Voeg een leuke foto met daarop onze producten in jouw directe omgeving en helemaal leuk als je er een klein pakkend tekstje over het gebruik, jouw ervaringen of wat dan ook, bij voegt.

Deze galerie groeit!