Algiz-Oerkracht

Praktijk Algiz Oerkracht in het zonnetje!

Ilse Bunnik, van praktijk Algiz-Oerkracht uit Reeuwijk, gebruikt onze producten in haar Massagepraktijk en het leek ons goed om haar deze keer eens in het zonnetje te zetten.

De Massagepraktijk richt zich voornamelijk op Kinderen en hun Moeders.

Vanwaar die keuze Ilse? “Nou, als moeders en vrouwen, hun wortels sterk neer kunnen zetten, dan staan ze en kun ze veel meer aan. Je voelt ruimte, je voelt je sterk, JE MAG ER ZIJN!” verteld Ilse.

Ilse Bunnik van Algiz-oerkrachtIlse gaat verder:”Ik wil door mijn eigen ervaringen en kennis,  de wortels van vrouwen en kinderen voeden! Zodat zij zijn wie ze zijn en vertrouwen hebben in zich zelf! Algiz-Oerkracht!

Je zegt Algiz-oerkracht. Waar staat Algiz voor? Algiz is een van de Rune, een oud schrift (symbolen) gebruikt door Germaanse volkeren van Noord-Europa, Groot-Brittanie, Scandinavië en IJsland vanaf de tweede of de derde eeuw.” zegt Ilse. “Algiz is een van deze prachtige symbolen, het betekent land en symboliseert een levensboom en bescherming. De levensboom is een prachtige metafoor, wortels voor stevigheid, voeding en verbinding. De stam krachtig en sterk, de takken die reiken naar de hemel en zo metaforisch alle hulp, kracht en verbinding uit de lucht halen maar ook de vruchten en de bladeren dragen. Daarom heb ik voor deze naam gekozen.”

Ilse Bunnik komt over als een ervaren vrouw. Heeft zich ondermeer verdiepd en geschoold in: Touch for Health, Stress Release, KinderMassagedocent, Kruidencursussen, Ontspanning/aroma(voet)massages voor volwassenen en kinderen, Gezinscoach in opleiding, beelddenken, PABO-achtergrond en ze is erg positief in haar presentatie.

Wat zet jij zo in aan ondersteunende olien tijdens jouw behandelingen? Ilse “Ik gebruik diverse producten van De Groene Linde. Ik heb producten van de Kinderlijn, de HSP- lijn en diverse andere fijne oliën, zoals Moeder Aarde om lekker de voeten mee te masseren. Ook de basismassage olie die ik gebruik is van De Groene Linde.”

Wij gunnen haar alle succes met haar mooie werk en misschien heeft het jou geinspireerd om eens een afspraak bij Ilse te maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie