handige reis etui voor 10 favorieten geurfrequenties van De Groene Linde

Handige etui voor jouw 10 favoriete geurfrequenties

Je kent het wel. Je zet je tas op de grond en hoort al jouw flesjes door je tas heen gaan… Want je moet toch die favoriete frequenties altijd bij je hebben!

De ideale oplossing is nu te verkrijgen bij De Groene Linde! Een handige reis etui met 10 mini flesjes van 1 ml. Op de dopjes plak je een nummer van het bijgeleverde sticker velletje. Op het legenda briefje schrijf je wat er in het flesje zit en het zit ook nog eens allemaal veilig en goed opgeborgen in een handig etuitje. Nooit meer rotzooi in je tas dus!

Ook zijn deze handige reis etuitjes goed mee te nemen op reis. Vanwege het kleine formaat mag het ook mee het vliegtuig in. Geen gedoe meer meer grote flessen in de koffers.

Tips voor mee op reis

Lavendel; een heerlijke etherische olie om goed te kunnen slapen. Een druppeltje op je kussen en je slaapt overal! Maar niet alleen om goed te slapen, Lavendel kan je ook gebruiken op kleine brandwondjes, muggenbulten en andere irritaties aan de huid. Ook na een dagje felle zon kan je de Lavendel gebruiken om de huid te kalmeren. Lavendel mag puur op de huid gebruikt worden.

Groene Muskiet; een speciaal mengsel om te gebruiken tegen muggen en andere prik beesten. Handig voor onderweg, klein beetje basisolie en een paar druppels Groene Muskiet voor in jouw etui! Zo kan je heerlijk tot in de late uurtjes op de terrasjes zitten zonder geprikt te worden 😉

Aura Rescue; altijd goed om bij je te hebben! Deze geurfrequentie is speciaal bedoeld om in te zetten bij heftige emotie bij flinke schrik. Dit gebeurd vaak buitenshuis, dus de Aura Rescue in jouw reis etui is een echte must! Het flesje vast houden of even aan de frequentie ruiken kan jou goed ondersteunen op dat moment.