Safe and Living te Hoensbroek; nieuwe wederverkoper!

24 juli 2018 – Sinds kort verkoopt Cees van Dijk met zijn team van Safe and Living te Hoensbroek een deel van het assortiment van de Groene Linde. Daar zijn we heel erg blij mee en wensen Cees en zijn klanten heel veel succes en gemak.

Sinds 2017 is Cees actief met zijn huidige winkel, naast de EHBO-opleidingen die hij verzorgd. Hij heeft er in korte tijd echt werk van gemaakt en heeft dus een uitgebreid aanbod etherische oliën, enkele van onze drogisterij-artikelen, Luchtverfrissers en een aantal aurasprays, zoals Clean Energy, Aura Rescue, Schaapje 14, Bedtime Smudge en Elektro Stress

Daarnaast verkoopt hij prachtige natuurzuivere thee, geeft hij goed advies en weten we zeker dat zijn assortiment uitgebreid gaat worden. Zeker een aanrader om even langs te gaan.

Sinds een aantal jaren is er een groeiend aantal winkels die onze producten in hun assortiment heeft opgenomen. Dat is fijn voor de klanten, want dan kunnen ze bij zichzelf in de buurt de geurfrequenties ervaren en direct meenemen. Dat scheelt weer verzendkosten. Heb je zelf ook een winkel in jouw buurt en gun je die ook om ons assortiment te verkopen, laat het ons dan even weten. Dan gaan we die ondernemer benaderen.