Sinds oktober 2017 zijn ze verhuisd naar Bolsward en hebben nu ook (bijna) het gehele assortiment van de Groene Linde in de winkel! We zijn heel blij dat Martin Krol dat heeft mogelijk gemaakt.

Spirituele winkel Inspiratie (www.inspiratie.info) is de online spirituele webwinkel van Inspiratie in Bolsward, zij leveren sinds 2002 vanuit hun (fysieke) winkel diverse spirituele artikelen met veel plezier aan klanten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daarmee zijn ze een van de vele winkels in Nederland die onze producten verkopen.

spirituele winkel inspiratie

Martin: “Onze “spirituele” winkel kun je vinden aan de Nieuwmarkt 15 te Bolsward. Klanten uit heel Nederland en België weten onze winkel vooral te vinden voor onze ruime assortiment geneeskrachtige edelstenen en bijzondere kristallen. Natuurlijk vind je bij ons in de winkel ook andere spirituele artikelen zoals inzichtkaarten, orakels, witte salie, aurasprays van de Groene Linde, pendels en meer.”

We wensen Martin en zijn team veel succes. Zeker een aanrader om in Friesland even langs te gaan. Ook online alles te verkrijgen. www.inspiratie.info