De jongste zoon van “onze” Rebecca en haar man Jaap” is sinds dit jaar onze huis-kunstenaar! Thijmen en ook zijn grote broer Tristan zijn hartstikke leuke en bijzondere gasten. Ze komen graag bij de Groene Linde, zijn zelfs enthousiast over de olietjes van Marianne en gek van de mineralen.

The Artist is zoals gezegd onze maker van de maandaanbieding-banners. Hij doet dat “in opdracht”. Prachtig om te zien en te horen hoe hij het thema van de maandaanbieding op zijn eigen wijze verbeeld.

Speciale Sint-creatie!

Ja hoor! Ook “onze Thijmen” kon niet op zijn handen zitten als kunstenaar tijdens de aanloop naar Sinter Klaas-avond. Op de BSO heeft hij vandaag op de ramen een meester-werk geplaatst. Uiteraard zijn vertaling van de Sint. Let op de kleuren en vormen, hoe tof hij dat gemaakt heeft. Gelukkig hebben zijn ouders dit vast gelegd want ja na Sinterklaas is dit unieke kunstwerk weer verdwenen, zoals er natuurlijk ook zoveel verloren is gegaan van andere grote meesters door de jaren heen.

Hij vroeg zelf aan Rebecca: “Mama, mag deze op mijn kunstsite?”
Tuurlijk Thijmen zoals je ziet staat hij bij ons te pronken.

The making off by Thijmen

Voor de maand december 2017 heeft “onze kunstenaar” zich laten inspireren door de kerstdagen en dat is met dit inspirerende “kerst-tafereeltje” duidelijk zichtbaar.

Voor Thijmen was dit weer een passende opdracht, al kwam deze bijdrage er gewoon zonder verzoek en opdracht! We mochten tussentijds aan de keukentafel van Thijmen een tussenwerk zien en we waren direct om. De dagen daarna heeft hij het verfijnd met dit kleurige oliedoek als eindresultaat.

Om te zien hoe Thijmen te werk gaat hieronder een klein overzicht van the making off maandaanbieding Juni 2017.