HSP Closure, waar gebruik je deze voor?

Uit onze HSP lijn lichten wij in dit artikel de Closure uit. Een prachtige geurfrequentie die je een hoop gedoe kan besparen!

Closure, wanneer angsten en emoties uit vorige levens je in dit leven plagen.

Praten over vorig levens kan nogal wat stof doen opwaaien. Sommige mensen zijn er heel erg stellig over, een vorig leven is er niet. Dood is dood, er is daarna niets meer.

Maar waar komen dan sommige onverklaarbare angsten vandaan? Hoe kan het dat een kind al heel jong een angst voor iets heeft, terwijl er nooit iets is gebeurd. Een angst is volgens onderzoekers aangeleerd gedrag, dus waar komt een angst dan vandaan? Ook zijn er gevallen bekend dat kinderen heel duidelijk een herinnering hebben over ‘vroeger’. Ze weten namen en gebeurtenissen te vertellen waar later uit blijkt dat deze persoon ook echt heeft geleefd!

Eigen ervaringen

Je herkent dit misschien zelf ook wel vanuit je jeugd. Je was voor iets heel specifieks bang, ik zelf was heel erg bang voor vuur en de brandweer. Ik droomde heel vaak over een huis dat in de brand stond en dat ik over het dak rende samen met een buurjongen. Ook als ik de brandweer zag was ik doodsbang. Typisch een gevalletje Closure.

Ik zou zo makkelijker de traumatische ervaring van een vorig leven hebben kunnen afsluiten. Uit een regressie bleek dat ik tijdens de tweede wereld oorlog tijdens een bombardement in een brandend huis ben overleden. Mijn zoon heeft ernstige angsten voor messen. Zelfs nu hij groter is blijft hij uit de buurt. Dit kan ook een angst zijn die hij heeft meegenomen uit een vorig leven. (Ik ga hem ook deze geurfrequentie maar eens geven!)

Kinderen worden vooral in hun jonge leven geplaagd door nachtmerries en worden angstig wakker van herinneringen uit vorige levens. Door deze gebeurtenis goed af te sluiten worden ze niet meer geplaagd door die angsten en emoties.

Wat doet de geurfrequentie Closure?

HSP Closure helpt je om vorig levens op een volledige manier af te sluiten en de verbindingen die daar naar toe lopen los te laten. Hierdoor zal het veel rustiger aanvoelen, je voelt je beter, meer zelfvertrouwen in je eigen kwaliteiten, slaapt beter zonder nachtmerries. Maar ook in het dagelijkse leven zullen deze angsten niet meer de kop op steken zodat je kan doen wat je diep van binnen wilt doen.

Ingrediënten: Mandarijn, Mirre, Roos 10%, Marjolein, Pinie, Rozenhout, Laurier.

Hoe ga je te werk met de geurfrequentie Closure?

De Closure is te verkrijgen in essence en in spray. Welke vorm je gebruikt, dat is een kwestie van wat jij zelf prettig vind. De olie kun je in een brandertje of diffuser gebruiken, maar ook in een voetenbad of de kracht van het flesje inzetten tijdens een meditatie. De spray kun je inzetten wanneer je de behoefte voelt of ook tijdens een meditatie.

Een meditatie oefening met Closure

Wanneer je al wat ervaring hebt met mediteren kan het heel fijn zijn om deze geur in te zetten tijdens een oefening.

Ga rustig zitten en zet eventueel een meditatief muziekje aan. Grond jezelf eerst goed en hou eventueel de Closure vlakbij. Probeer dan jouw gedachten te sturen naar jouw angst of probleem. Haal bijvoorbeeld een ervaring voor de geest en richt jouw aandacht daarop. Misschien zie je wel beelden waar jouw angst vandaan komt. Richt jouw aandacht op het feit dat de ervaring niet meer nodig is, dat je het los mag laten. Spray de Closure dan in jouw aura of open het flesje essence en ruik eraan. Eventueel een druppeltje olie in de hand, wrijf je handen tegen elkaar en maak er een kommetje van waar je in inademt. Geef het even de tijd om eventuele blokkades of koorden op te heffen.

Voel zelf wanneer het goed is en herhaal het eventueel als je voelt dat dit nodig is.