UITGELICHT HSP MISSION

HSP Mission, waar gebruik je deze voor?

Wij merken dat de HSP Mission niet door iedereen wordt begrepen. Daarom willen wij jullie in dit artikel meer vertellen over de gedachte achter de Mission.

De Mission is er om je te ondersteunen op aarde te incarneren.

Als HSP heb je een missie hier op aarde te vervullen, je bent hier om te helpen de evolutie van de aarde en de mensheid te versnellen. Jij voelt aan wat er nodig is, maar ook waar het mis gaat. Vaak voel je de gevoelens van anderen beter aan dan die van jezelf. Je bent veel met je omgeving bezig en je hebt een groot empatisch vermogen. Doordat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt tegenover andere mensen, zet jij jezelf vaak opzij. Jij wilt er zijn voor anderen, maar lijkt jezelf te  vergeten.

Het gaat niet lekker op de aarde, en daar ben jij je maar al te goed bewust van. Mensen leven naast elkaar en niet met elkaar. Er wordt niet goed omgegaan met onze Moeder Aarde en dit kan je een somber gevoel geven. Soms weet je niet meer waar het allemaal voor nodig is, het leven. Gedachten zijn zwaarmoedig en je ziet het misschien niet meer zitten.

Jouw levensplan

Veel HSP doen werk waar zij niet gelukkig van worden. Misschien is het niet eens het werk, maar wel de omgeving waarin je werkt. Een bedompt kantoor gebouw is niet positief voor iemand die rust en ruimte nodig heeft.

Jij als HSP weet in jouw diepste wezen wat er moet gebeuren om verbetering aan te brengen. Wanneer jij vanuit jouw diepste wezen keuzes maakt, vanuit jouw hart, weet je dat het goed is. Je zal merken dat de sombere gevoelens verdwijnen, dat je weer in actie komt.

HSP Mission

Maar hoe weet je nou wat jouw levenspad is? Hoe weet je of jouw keuze wel de juiste is?

Wanneer jij helemaal bij jezelf bent, zal jouw levenspad zich kunnen ontvouwen. Sta met open handen in het leven, zodat je kunt ontvangen wat er voor jou mag zijn en vecht niet met gebalde vuisten tegen alles wat is.

De geurfrequentie Mission is er om je te ondersteunen. Helaas is het geen wonder spray waardoor je na gebruik precies weet wat er moet gebeuren. Wel is de geur op een milde manier grondend en biedt daardoor geborgenheid in de eerste twee chakra’s. Je gaat denken vanuit het grote geheel en laat de muur van weerstand vallen. Je kan het leven omarmen zoals het is en open staan voor de verandering die wellicht nodig is. Je mag weer zijn wie jij echt bent, zonder gereserveerdheid, weerstand of vluchtgedrag.

Een bijzondere frequentie die op een zachte manier grondend werkt, een mooie vervanging van onze andere grondende oliën als die te heftig blijken.

Ingrediënten: Arve DenKruidnagelMandarijn, Nardus, MirreKruizemunt, Tangarine, Ylang YlangKardamomLavendin

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie