UITGELICHT WILL POWER

Will power zet je ‘aan’. Voor het laatste zetje om deze periode af te sluiten en er weer volledig voor te gaan.

 

De Burn Out lijn is er speciaal voor mensen die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken tijdens dit proces. De Will Power daarin tegen is een frequentie die veel mensen ook kunnen gebruiken zonder Burn Out verschijnselen. Een frequentie om in actie te komen wanneer je daar maar niet in slaagt.

Het einde van de Burn Out is in zicht…

De periode van jouw Burn Out heeft jou waarschijnlijk veel geleerd. Waar heb je jouw grens niet goed aangegeven waardoor je zo diep moest gaan? Waar zitten de pijnpunten van jouw jeugd die duidelijk naar voren kwamen tijdens deze periode? En vooral, wat wil je nu veranderen zodat dit niet meer gebeurd!

Je gaat weer aan het werk. Misschien wel op een nieuwe plek, of terug naar de werkplek waar jij jezelf bent tegen gekomen. Je bent door deze fase van je leven heen gekomen en je gaat met een rugzak nieuwe inzichten weer aan het werk. Je gaat nu met je ‘nieuwe ik’ aan de slag. Het gaat je wellicht moeite kosten om niet meer in dezelfde valkuilen te stappen en je nieuwe grenzen te bewaken. Will Power zal je ondersteunen om sterk in je schoenen te blijven staan om dat om je heen te creëren wat goed voor jou is.

Will Power, als ondersteuning om jouw ideeën uit te gaan voeren!

Misschien herken jij je hier wel in. Je zit vol goede ideeën maar je krijgt het niet voor elkaar om ook daadwerkelijk in actie te komen. Het gevoel dat het jou niet zal lukken of dat het niet aan zal slaan is sterker dan het gevoel dat je dit echt moet gaan uitvoeren. Will Power is dan ook voor jou een geweldige geurfrequentie. Daadkracht, kom van de bank en laat het idee los dat niemand op jou zit te wachten. Als het vuur van de passie voor jouw idee blijft branden, ga er dan voor!

Hoe en wanneer zet je de Will Power in?

De Will Power is verkrijgbaar is spray en in essence. De spray is makkelijk in gebruik. Wanneer je even een duwtje in de rug nodig hebt, spray je met gesloten ogen de frequentie in jouw energieveld. Blijf even staat zodat de frequentie zijn werk kan doen.

De essence is heerlijk om te gebruiken in een brandertje of een diffuser. Ook kan je een druppeltje in je handen doen en goed wrijven. Leg je handen als een kommetje rond je neus en adem even diep in. Zo krijg je een lekkere boost op het moment dat je die wel even kunt gebruiken. Handig om mee te nemen naar je werk!

Ingrediënten: Grove Den, Eucalyptus Radiata, Marjolein, Groene Mandarijn, Tonkaboon.
Kristallen: Granaat, Tijgerijzer, Sardonix.
Remedies: Daadkracht, Calimero, Creatieve kracht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie