Uitlopend een nieuwe categorie van de Groene Linde

Uitlopende producten 2019!

We gaan ons assortiment dit jaar aanpassen, hier lees je er alles over!

Uitlopend in 2019.

Ja beste mensen, het is ook voor ons weer het einde van het jaar. Tevens de voorbereiding van 2019 en dat vraagt heel veel energie. We gaan dit jaar enkele lijnen goed evalueren en alle opmerkingen van onze klanten hierin meenemen. Vooral de producten die we zelden verkopen houden we daarbij tegen het licht. Dat wat niet meer past gaan we stap voor stap uit het assortiment halen en/of vervangen. We houden je daarvan natuurlijk op de hoogte.

Vier geuren uit de Engelen-lijn verdwijnen

Als eerste hebben we vier prachtige geuren geselecteerd, die niet meer goed passen. Dat betreft de Jeremiel, de Raguel, Sandalphon en Raziel. Stuk voor stuk met liefde gecreëerd door Marianne destijds, alleen het is goed geweest. Om mensen toch nog in de gelegenheid te stellen ze te kopen, hebben we ze in de aanbieding gezet én onder de speciale kop “Uitlopend”. Laat duidelijk zijn het is een prachtige olie, alleen mensen kopen het niet of het past ons niet meer goed.

OP = OP

Het vraagt veel van ons om een geur te onderhouden (voorraad, stikkers, stockbottles enz.), zodat we in het geval van deze vier geuren, hebben besloten er mee te stoppen. We maken ze niet meer bij en OP=OP.
Ga direct even naar de categorie Uitlopend om te kijken of er iets voor je bij is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie