Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

We bestaan alweer 15 jaar!

Ongemerkt zijn we al weer 15 jaar professioneel actief met onze unieke, handgemaakte, 100% natuurzuivere Geurfrequenties. Begon Marianne met een paar specifieke geurmengsels, inmiddels is dat uitgegroeid tot een ruim assortiment, aangevuld met de verkoop van enkelvoudige oliën, zijn er rollers, cremes en balsems en hebben we ook Remedies! Daarnaast ook heel veel Mineralen en Kristallen, zoutlampen en tal van cadeau artikelen.

Vroegen mensen eerst nog aan Marianne: “leuk die oliën, maar wat doe je voor je beroep?”, momenteel is De Groene Linde B.V. een volwaardig merk en zijn we actief in heel Nederland en in België. Verkopen we aan consumenten, Praktijken en Professionele wederverkopers en doen we dat met een heel team van gedreven collega’s.

Een groeiend familiebedrijf en na circa 6 intensieve verhuizingen met het bedrijf, zijn we nu druk bezig met de bouw van een eigen pand in Heiloo, waar we de komende jaren verder kunnen groeien, ook als een volwaardige groothandel in energetische Kristallen.

We zijn al onze klanten en collega’s ontzettend dankbaar voor alle jaren steun en doen er alles aan om dit vertrouwen waar te blijven maken.

De waardering van degroenelinde.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 4844 reviews.