Op zondag 10 juni is er een leuke nieuwe workshop in onze showroom in Limmen.

Tijdens deze workshop middag gaan wij aan de slag met de kaartenset van Marjolein Huizink.
Zij heeft een prachtige kaartenset ontwikkeld d.m.v. intuïtief tekenen. Het is voor haar een uitlaatklep voor alles wat zij voelt, waarneemt en om emoties/energieën te verwerken.
Het geeft haar helderheid en (uiteindelijk) rust, het geeft de emoties/energieën een plekje, waardoor ze weer een volgende stap kan nemen.

De tekeningen van de kaartenset van Marjolein werken zo sterk door! Het is een set geworden om mensen te helpen bij het helder krijgen van knooppunt(en), wens(en), aandachtspunt(en), het nemen van de volgende stap … het nemen van een duik in je onderbewustzijn waar deze gedachtes & gevoelens verborgen liggen.

De workshop

Wij gaan zelf aan de slag om ook een intuïtieve kaart te maken, met hierin jouw emoties/energie verwerkt. Je komt tot het tekenen na een prachtige meditatie en natuurlijk de kaartenset van Marjolein. Wellicht kan ook jij dan de volgende stap nemen! Je gaat aan de slag met aquarel potloden, ecoline, krijt… Alles is aanwezig om jouw kaart vol met jouw eigen energie te stoppen!

Door de meditatie kom je dichtbij jouw onderbewuste, wat wil het jou vertellen? Zijn er blokkades waar je mee aan de slag mag?

Echt een prachtige dag om weer een stukje persoonlijke ontwikkeling op te pakken en wellicht aan te pakken. Een cadeautje voor jezelf!

Wat je verder wilt weten

De kosten voor de workshop zijn €25,-. Deze kan je op de dag zelf contant aan Marjolein betalen. Dit is inclusief koffie, thee en iets lekkers. Bij mooi weer kan het zijn dat we naar buiten gaan.
De workshop wordt gehouden in onze showroom in Limmen.

Zin in zo’n ontspannende, uitdagende, ontdekkende middag … Geef je dan snel op via de mail.