Wij verzorgen sinds de Corona-pandemie, geen workshops en trainingen meer in eigen huis. Door de groei die we dankzij onze klanten doormaken, hebben we de workshopruimte opgeofferd voor activiteiten als productie en verzending.

Wel hebben we een Thuisworkshop ontwikkeld gericht op introductie in de Aromatherapie.
Marianne is druk bezig met andere thuisworkshops te creëren.

De training Lichtkrans Healing wordt nu verzorgd door Yvonne Kolijn, de zus van Marianne. In Purmerend begeleid ze heel succesvol en gedegen, kleine groepen in deze mooie Healing. Ze heeft daar ook haar opleiding in genoten en is daar dan ook heel professioneel in.

Tevens verzorgt Yvonne in onze showroom de eendaagse workshop Werken met Geurfrequenties!
Je kunt onze geurfrequenties op verschillende manieren toepassen. In deze workshop krijg je de gelegenheid om de verschillende manieren in de praktijk te brengen en te ervaren.

Workshops en Trainingen bij klanten van ons

We hebben gezien dat er om ons heen door onze zakelijke klanten prachtige workshops en trainingen worden verzorgd. We brengen die graag onder de aandacht en werken aan een passend overzicht. Volgt spoedig.

Al even een Sneak-Preview:

GROW-opleidingen verzorgt regelmatig prachtige, geaccrediteerde workshop en trainingen op het gebied van Voetreflex

Marcia is een Aromatherapie Expert en hippe Bio Mama. Vanuit haar praktijk helpt ze vrouwen en kinderen om hun gezondheidsklachten op een natuurlijke manier te verminderen. Met haar aromatherapie producten heeft ze in circa 30 bladen gestaan met als hoogtepunt de cover van GezondNu en Onkruid. En zij schreef het boek voor moeders: Mama’s Toverboek, eerste hulp bij kinderkwaaltjes.

Carla Ellens van Terug naar je Kracht verzorgt een prachtige online ZOOM training : Terug naar jezelf. Daarbij besteed zij ook aandacht aan hoe etherische oliën je daarbij kunnen ondersteunen. Carla start weer zo’n mooie training op woensdag 29 september 2021!

Linda Dijkstra, ook onze lieve vriendin, is specialist in gebruik van Edelstenen en Mineralen. Zij verzorgt in Pijnacker de indrukwekkende Cursus: de energie van Edelstenen. Een 12-delige training vol informatie en praktijk. Daarnaast verzorgt zij de workshop Krachtarmband maken.

De Kleine Vlinders verzorgt een scala aan Babymassage opleidingen en daarnaast een leuke workshops Aromatherapie. Marja Groot – Buter is heel kundig en gedreven, dus ook dit adres is zeker een aanrader.