Do-in – Yogareis naar de Ardeche, 26 mei t/m 2 juni 2018

Deze reis is zeer succesvol verlopen. Wil jij op de hoogte worden gehouden van onze nieuwe reizen naar, Ierland en weer naar Frankrijk, meldt je dan aan voor het krijgen van die informatie als eerste.

Samen met Marianne Leeuwrik en Ria Sier, gediplomeerd Shiatsu en Yoga/ Do-in docente, op Yogareis. We verblijven een week op het schitterende Domaine ‘’ Les Rives de l’Ardèche”  in Vallon pont d’Arc.
Hier verblijft u in een luxe villa met maximaal 10 personen. Er worden mooie wandelingen gemaakt naar idyllische plekjes waar de Yoga/ Do-in lessen worden gegeven.

Marianne zal tijdens deze week uw innerlijke ontwikkeling verzorgen.

Lijkt het u fijn om er even een week tussen uit te gaan? Lekker met lijf en ontspanning bezig te zijn? Weg van alle drukte? Lees dan snel door en ontdek wat wij allemaal voor u in petto hebben!

Deze 8-daagse reis, van zaterdag 26 mei tot en met zaterdag 2 juni 2018, is geheel verzorgd.

Het programma:

Wij verwelkomen u op zondag 26 mei 2017 op het prachtige Domaine ‘’ les Rives de l’Ardeche in Vallon pont d’Arc in de middag vanaf 15.00 uur. U wordt ondergebracht in een prachtige villa . Er zijn op het terrein 2 tennisbanen en een groot zwembad aanwezig. Het Domaine ligt aan de rivier de Ardeche . U kunt hier prachtige wandelingen maken maar ook zwemmen is een optie.

Om het lijf los te maken van de reis beginnen wij met een korte Yoga/ Do-In les. Het diner wordt verzorgd in de villa en daarna lekker vroeg naar bed.

Yogareis georganiseerd door Ria Sier en de Groene Linde in Vallon pont d’Arc.

Yogareis georganiseerd door Ria Sier en de Groene Linde in Vallon pont d’Arc.
Yogareis georganiseerd door Ria Sier en de Groene Linde in Vallon pont d’Arc.

Zondag 27 mei 2018:

Yoga/ Do-In , op het strandje bij de beroemde Pont d’Arc , aansluitend brunch picknick. Heerlijk ontspannen genieten van de omgeving. Tijd voor jezelf. Er kan ook gezwommen worden.  In de middag gaat Marianne met u aan de slag.

Maandag 28 mei 2018:

Deze ochtend eerst het ontbijt, daarna nemen wij u mee voor een meditatieve stilte wandeling door La Gorge. Hier is een botanische tuin met inheemse kruiden en planten. De wandeling voert naar een klein kerkje met een eeuwenoude ceder. Hier wordt een prachtige meditatie gegeven door Marianne. Bij terugkomst  kunt u nog even nagenieten van de wandeling. Na de lunch volgt het middagprogramma.  Wij sluiten de dag af met Yoga/ Do-In  met aansluitend het diner.

Balazuc in Frankrijk

Dinsdag 29 mei 2018:

Yoga/ Do-In, ontbijt. Excursie naar het Middeleeuwse stadje Balazuc.  U kunt hier heerlijk  doorheen wandelen en aansluitend een  bezoek brengen aan het hippiedorp aan de andere kant van de brug.  We nemen een picknick mee voor de lunch. Na deze wandeling is er gelegenheid om een voetbadje te nemen of je vult de rest van de middag in op je eigen manier. Wij sluiten de dag af met Yoga/ Do-In en/ of meditatie en diner.

Woensdag 30 mei 2018:

Yoga/ Do-In op locatie, of in ieder geval vlakbij. Ontbijt en daarna gaan wij naar de markt van Vallon Pont d’Arc. Heerlijk slenteren door het oude centrum. Lunch. Middagprogramma door Marianne. Yoga/ Do-In en/ of meditatie aan het eind van de dag en diner.

Donderdag 31 mei 2018:

Wij beginnen de dag vroeg met een wandeling naar de top van Sampzon om daar boven op de berg onze Yoga/ Do-In te doen. Marianne komt met heerlijke smoothies naar boven en daar ontbijten we. In de namiddag gaan wij naar het wijnmuseum waar een leuke media presentatie wordt geshowd over het maken van wijn. Met aansluitend een proeverij. Uiteraard is er de mogelijkheid om wijn te kopen. De dag wordt afgesloten met een diner.

Vrijdag 1 juni 2018: 

Yoga/ Do-In en ontbijt. Daarna gaan wij naar de Caverne de Vallon pont d’Arc. Deze replica van de grotten van Chauvet, is zeer de moeite waard. In de middag bent u vrij om nog even na te genieten en de koffer in te pakken. Wij sluiten af met een Yoga/ Do-In les en diner.

Zaterdat 2 juni 2018:

Het is tijd om afscheid te nemen en weer terug naar Nederland te vertrekken. Dan hopen wij dat je een heerlijke tijd hebt gehad en met mooie herinneringen terugdenkt aan deze reis. Het huisje moet voor 10 uur in de ochtend vrij zijn.

Verdere informatie:

 • Totale kosten voor deze reis bedragen € 895,- per persoon.
 • Deze reis is exclusief vervoer van en naar de bestemming.
 • Inclusief verblijf in een villa voor maximaal 10 personen in een tweepersoonskamer. U deelt de kamer met een ander persoon!
 • Op basis van volpension, er wordt voor u gekookt met streek producten. Koffie/thee en wijn  bij de maaltijden inbegrepen. Alle andere dranken kunt u zelf kopen bij een van de vele winkels in de buurt.
 • Indien u niet mee wilt doen aan een excursie is dat geen probleem. U krijgt echter geen geld terug.
 • Inclusief 1 handdoeken set. Mocht u meer willen dan dient u zelf extra handdoeken mee te nemen. Neem ook een badlaken mee voor bij het zwembad.
 • Inclusief al het materiaal voor de workshops
 • Inclusief toeristenbelasting.
 • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Deze dient u zelf af te sluiten.
 • Marianne en Ria zijn niet verantwoordelijk voor schade of vermissingen tijdens deze reis.

Houd er rekening mee dat de ochtenden en avonden wat koeler kunnen zijn. Neem voldoende (warme) kleding mee. Vergeet echter niet om badkleding mee te nemen!

In de Ardèche kunt u prachtige wandelingen maken, echter de wandelpaden zijn van een andere kwaliteit dan wij in Nederland gewend zijn. Neem goede wandelschoenen mee. Mocht het tijdens deze week regenen dan zullen wij andere excursies doen dan de wandelingen die hier genoemd zijn. Er is dan een te groot risico op uitglijden en valpartijen. Ria weet genoeg leuke wandelpaden die wel goed zijn om te doen. Mocht het weer dermate slecht zijn dan zijn er voldoende ( overdekte) alternatieven voorhanden.

Reisinformatie:

 • Besluit u met het vliegtuig te komen: er is een uitstekende verbinding met Air France/ KLM naar Marseille of Lyon. Daar kunt u goedkoop een auto huren.
 • U kunt ook vliegen met Ryan Air vanaf Eindhoven naar Marseille
 • Met de auto kan natuurlijk ook.  U kunt over de tolweg maar er zijn ook alternatieven.

Geïnteresseerd? Meld je dan hier aan!
Wil je meer informatie of heb je nog vragen of opmerkingen dan hoor ik die graag van je. Bel gerust naar De Groene Linde 0226 316906