Groot Assortiment De Groene Linde in Losser!

Op zaterdag 2 december 2017 heeft opnieuw een winkel besloten om een groot deel van ons assortiment te gaan voeren. We zijn heel blij met het Zentrum van Brigitte Berkhout en Bernadet Klumper! Wat een prachtige plek hebben deze gedreven dames de afgelopen 5 jaar op een organische manier opgezet.

Het Zentrum
Brinkstraat 28
7581 GD Losser
hetzentrum@gmail.com

Heerlijk dat we daar met een ruim assortiment mogen staan. Het Zentrum heeft gekozen voor acht van onze Geurfrequenties en toen het eenmaal stond hoorde we al dat dit mogelijk nog wordt uitgebreid op termijn.

Bij aflevering bleek dat Brigitte al enkele jaren terug via een opleiding van ons had vernomen en ons toen in een speciaal bokje had gezet voor als het ging spelen en zo kwam het dat ze enkele weken terug , samen op bezoek kwamen in onze showroom in Limmen. Marianne heeft ze “meegenomen” in ons assortiment en is met hen gaan voelen, praten en ervaren. Belangrijk was om aansluiting te houden bij de klanten en bezoekers van het Zentrum en dat is aardig gelukt.

Zowel Brigitte als Bernadet hebben hun eigen succesvolle praktijk hier. Tevens beschikken ze over een opleidingscentrum en een grote Yoga-studio!

We zijn heel benieuwd naar de reacties van hun klanten en wensen ze heel veel succes met hun prachtige Zentrum.