Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Tijdelijk niet verkrijgbaar

Beste mensen, zoals jullie weten gaat onze maatschappij steeds bewuster om met mogelijke risico’s. Voor onze producten is dan ook hele strenge wet- en regelgeving. Wij hechten er waarde aan om daar ook zorgvuldig en betrouwbaar mee om te gaan.

Wij adviseren al onze klanten ook consequent om onze etherische olien niet in te nemen en/of rechtstreeks onverdund op de huid aan te brengen. Verder gebruiken we alleen maar natuurzuivere producten van goede kwaliteit. We hebben van alle producten de juiste informatiebladen en kunnen dus ook altijd gericht inzicht geven in de grondstoffen in de verschillende olien. Dat wordt ook zeer gewaardeerd, evenals de achtergrond informatie over het gebruik.

Wij zijn recent door de Waren Autoriteit bezocht. Zij zien toe op de wet- en regelgeving in de praktijk en zijn getipt dat wij mogelijk claims doen die niet toegestaan zijn. Als wij zeggen: ‘helpt om lekker te slapen’ dan mag dat, maar als we schrijven ‘bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust’ dan mag dat niet en zijn we strafbaar bezig, terwijl we het zelfde bedoelen. We hebben derhalve enkele producten tijdelijk van de site gehaald, om met zorg de teksten aan te passen.

Daarnaast hebben we bijvoorbeeld succesvolle balsems, die we met de grootste zorg elke keer klaarmaken. Omdat het op de huid wordt aangebracht om deze te verzorgen, valt het wettelijk onder cosmetica wetgeving en moeten deze producten wettelijk eerst door een onafhankelijke instantie goedgekeurd worden voordat het verkocht mag worden. Je begrijpt het, daarom hebben we dit soort producten tijdelijk van de site gehaald en gaan we het keuringsproces in. Want ook hier willen we het alleen maar goed doen.

De producten die jij al hebt thuis en nu tijdelijk niet verkrijgbaar zijn, zijn gewoon veilig te gebruiken.

We hebben de laatste tijd erg geïnvesteerd in de informatie over veiligheid van de producten. Zo hebben we bij alle enkelvoudige oliën in het tabje Veilig gebruik, de wettelijke aandachtspunten staan, hebben we de etiketten van extra veiligheidsinformatie voorzien. Onze Lisa is als kwaliteitsmedewerker ook met alle veilig gebruik voorschriften in samenwerking met de collega’s bezig…

Hopelijk is het voor zover duidelijk genoeg. Heb je toch nog vragen of opmerkingen, stel ze aan lisa@degroenelinde.nl en zij helpt je verder.

De waardering van degroenelinde.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 7816 reviews.