Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Private label

Hoe leuk? Je eigen geur met je eigen label!

“Wist je dat het mogelijk is om een eigen geur door mij te laten ontwikkelen? Door een eigen geur te laten ontwikkelen kun je je eigen intentie aan een geur toevoegen. Om de intentie duidelijk te krijgen zal je kennis maken met Marianne en zij zal door middel van een gesprek jouw intentie invoelen. Door af te stemmen wordt de geur die gemaakt gaat worden ook echt jouw geur.”

Ik maak 2 tot 3 verschillende geuren, waar jij dan uit kunt kiezen. Pas als de geur helemaal goed is gaan we verder met het proces. We begeleiden je van A tot Z. Het etiket kun je laten maken door Marianne, maar als je dit zelf kunt of door een extern bureau wilt laten doen is dit ook mogelijk.

Het recept van de geur die jij hebt gekozen blijft exclusief van jou. Dit betekent dat we dit recept niet gebruiken voor onszelf of voor anderen. Hierdoor blijft de geur uniek en van jou.

Als de geur klaar is kan je kiezen voor verschillende producten die je met jouw geur wil laten maken.
Denk aan een Etherische olie, Auraspray, Roll on of een Massage/Bad olie. Misschien wil je de geur op een andere manier toepassen. Wij denken met je mee zodat je tot een prachtig eindresultaat komt.

We hebben gekozen om het maken van een eigen geur laagdrempelig te houden zodat iedereen die een idee heeft dit ook, samen met ons kan uitvoeren. Uiteraard zijn hier wel kosten aan verbonden en vraagt het een investering.

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Stuur ons dan een mailtje.

Geurende groet,

Marianne Leeuwrik

De waardering van degroenelinde.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 4844 reviews.