Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.

Linde Care, aromatherapie voor de zorg

Een prachtige lijn, de Linde Care, speciaal voor de zorg! Deze geurfrequenties kunnen met een gerust hart worden ingezet bij kwetsbare ouderen. Maar ook in de gehandicapten zorg en de thuiszorg is het een veelvuldig gebruikte lijn.

Isa en Fanny zijn het zorgteam van De Groene Linde. Naast hun werkzaamheden bij De Groene Linde zijn zij ook werkzaam in de zorg. Als zorgteam van De Groene Linde houden zij contact met de verschillende zorginstellingen, houden informatieve middagen voor mensen uit de zorg, schrijven handige blogs met tips en sturen regelmatig met liefde en aandacht een fijne nieuwsbrief met relevante informatie voor en uit de zorg.

Op vrijdag 12 juli van 14-16 uur wordt er speciale zorg middag georganiseerd voor onze klanten die al werken in de zorg met deze prachtige producten. Er komen 3 gast sprekers die zelf mooie ervaringen hebben binnen het werkveld en iedereen graag willen inspireren door hierover te vertellen. Natuurlijk ben je ook welkom als je in de zorg werkt en nieuwsgierig bent maar nog niet bekend bent met dit product! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus wij horen het graag als jij hierbij wilt zijn! Stuur ons even een mail naar onderstaand adres met hierin jouw naam en de zorg instelling waarvoor je werkt.

Wij zijn druk bezig om de blog pagina van de zorg uit te breiden en daar veel informatie te delen. Neem eens een kijkje en lees er eens lekker door. Misschien heb jij nog wel vragen of andere leuke onderwerpen waar wij wat over kunnen schrijven na het lezen van de blogs. Laat het ons dan weten, wij staan open voor inspiratie vanaf de werkvloer 😉.

Werk jij in de zorg en ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil jij je opgeven voor de zorg middag of inschrijven voor de zorg-nieuwsbrief? Neem dan snel contact met ons op via een mail naar zorg@degroenelinde.nl

Met geurende groet,

Isa en Fanny

De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 9213 reviews.