Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.

Zakelijke klant worden bij De Groene Linde?

Meerdere wederverkopers, professionele masseurs, therapeuten en andere “grootverbruikers” hebben met ons reeds speciale afspraken gemaakt over ondermeer levering en prijzen.

 

WIL JIJ OOK PARTNER WORDEN MELD JE DAN AAN!

Vul het onderstaande formulier in, inclusief KVK-nummer en eventueel BTW-nummer. We nemen je aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling en komen hier via de mail op terug met de bijbehorende voorwaarden.

Na inloggen met jouw Zakelijke account zie je direct jouw zakelijke prijzen in de webshop.

Vul hier in hoe je de producten gaat inzetten. Ben je bijvoorbeeld een winkel, heb je een praktijk en ga je de producten doorverkopen, gebruik je het in je opleiding…?

De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 9213 reviews.