Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.

Milieubewust

Milieubewust: we hebben al veel gedaan, maar het kan altijd beter.

Hoe milieubewust we bezig zijn willen we graag met je delen. Met zo’n mooi natuurlijk product zoals wij creëren, doen we ons best omdat ook zo milieu verantwoord te produceren, verzenden en ook kwa bedrijfsvoering mogelijk te maken. We hopen ook dat onze klanten dit in hun eigen omgeving ondersteunen. Het is niet allemaal perfect, alleen dat wat in ons vermogen ligt doen we en we staan open voor verbeter tips.

Compensatie CO2 over de productie

Dat wat je besteld hebben we zo milieubewust mogelijk ingekocht en intern omgezet tot bijvoorbeeld onze natuurzuivere geurfrequenties. Als familiebedrijf hebben we niet een volledige invloed op de productie van enkelvoudige oliën over de wereld en het transport daarvan. We doen naar onze partners echter one best om het onder de aandacht te brengen of zij doen het al. Bijvoorbeeld het Lavendel museum in de Ardèche produceert echt heel natuurvriendelijk. Een grote leverancier van ons en zelf Aromatherapeut, probeert zoveel mogelijk Zero-waste te werken en hergebruikt verpakkingsmateriaal. Daarnaast bieden we sinds oktober 2020 aan al onze klanten de mogelijkheid om “het productieproces hier intern” aanvullend CO2 te compenseren. Dat doe je tijdens het afrekenen met de speciale knop CO2OK. Voor ongeveer 2% van je aankoopbedrag, doe je dan een afdracht die we via CO2OK investeren in projecten in binnen- en buitenland op het gebied van hernieuwbare Energie (windkracht, zonne-energie en waterkracht) en Emissiereductie projecten buiten Nederland (o.a. kooktoestellen en Zonnecabines).

Compensatie over de verzending

Maandelijks compenseren we al onze bestellingen én retouren via de Impact Calculator van CO2OK. Belangrijk blijft natuurlijk dat we met z’n allen zo min mogelijk retouren en/of nazendingen realiseren. We proberen je altijd goed te ondersteunen in de vorm van advies en dat zien we al terug in het minimaal aantal retouren. Daarnaast vragen we altijd een bijdrage in de verzendkosten voor retouren, zodat we allemaal van te voren goed nadenken over een bestelling. Alles over verzending en retour lees je hier.

Mileubewust verzenden

We maken al geruime tijd gebruik van papier en karton om de vele bestellingen milieubewust te verzenden. Tevens proberen we het steeds in een passend formaat te versturen zodat het niet teveel volume heeft en teveel verpakkingmateriaal nodig is. Daar waar we kunnen hergebruiken we verzendmateriaal en verpakkingsmateriaal. Dat zou tof zijn als je dat zelf ook weer doet met datgene wat we je toezenden.

Intern zoveel mogelijk milieubewust

Zelf rijden we in een elektrische auto, ons team is milieu bewust, we hebben allemaal drinkflessen, waterkannen, gebruiken gezamenlijk de lunch en doen dat zo gezond mogelijk (soms lukt dat beter dan een andere keer), hebben gescheiden afval verwerking (zeker niet zero-waste), verwarmen ons pand met warmte van de HVC Alkmaar, elektra is 100% groen opgewekt in eigenland via Eneco…

Plant een Boom

Plant een Boom door deze "Lindeboom" te kopen.

We de mogelijkheid om door het planten van bomen via Trees for All, het aantal bomen op onze aarde te vergroten. Ja, wij weten ook wel dat als alle bedrijven en mensen massaal overgaan op het planten van bomen dat we aarde te kort komen, echter voor nu geldt, dat de aanwas van bomen een waardevolle bijdrage is voor de opname van CO2. Jij kan daar aan mee doen door een boomschijfje te kopen in onze webshop bij je bestelling. Die is gemaakt door Ton en kan dienen als geurhanger. De €5,00 die je ervoor betaald storten we in zijn geheel door naar Trees for All (lees meer)

We hebben sinds 20 september 2022 al 398 bomen laten planten door Trees for All.

Een mooi stap in de goede richting en tips zijn welkom

Kortom we doen met zijn allen ons beste om zo milieubewust te ondernemen en realiseren ons dat het altijd beter kan. Dit is tot nu toe wat we doen en als je vragen of tips hebt ter verbetering staan we daar zeker voor open. Tevens lezen we graag wat jij doet aan milieubewust leven, zodat we met zijn allen nog meer kunnen bijdragen.

De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 8638 reviews.