Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.

Workshops

We hebben een fijne selectie thuisworkshops ontwikkeld en verzorgen daarnaast op zondagen de Live Workshop Werken met Geurfrequenties bij ons in de showroom in Heiloo.

Workshops en Trainingen bij klanten van ons

We hebben gezien dat er om ons heen door onze zakelijke klanten prachtige workshops en trainingen worden verzorgd.

Al even een Sneak-Preview:

GROW-opleidingen verzorgt regelmatig prachtige, geaccrediteerde workshop en trainingen op het gebied van Voetreflex

Marcia is een Aromatherapie Expert en hippe Bio Mama. Vanuit haar praktijk helpt ze vrouwen en kinderen om hun gezondheidsklachten op een natuurlijke manier te verminderen. Met haar aromatherapie producten heeft ze in circa 30 bladen gestaan met als hoogtepunt de cover van GezondNu en Onkruid. En zij schreef het boek voor moeders: Mama’s Toverboek, eerste hulp bij kinderkwaaltjes.

Carla Ellens van Terug naar je Kracht verzorgt een prachtige online training: Pad naar zelfliefde. Daarbij besteed zij ook aandacht aan hoe etherische oliën je daarbij kunnen ondersteunen.

De Kleine Vlinders verzorgt een scala aan Babymassage opleidingen en daarnaast een leuke workshops Aromatherapie. Marja Groot – Buter is heel kundig en gedreven, dus ook dit adres is zeker een aanrader.

De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 9114 reviews.