Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Retourzending

Wat staat jou te doen om je pakket te retourneren?

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren,  Mits ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd. We horen natuurlijk graag, waarom je het terugstuurt. We rekenen €7,25 kosten door voor de verzendkosten van de retourzending. Dit brengen we in mindering van het totaalbedrag.

Je kan natuurlijk ook iets terugsturen, omdat je het wilt omruilen. Hiervoor gelden de zelfde condities als eerder vermeld.

Mocht je gebruik maken van jouw herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. Wij betalen het bedrag van je bestelling of het geretourneerde, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terug. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door ons.

Terugbetaling zal geschieden via de zelfde betaalmethode als die door jou is gebruikt, tenzij je nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.

Je kan dan gebruik maken van het retourportaal dat we daar speciaal voor hebben ingericht.

In het retourportaal word je helemaal begeleid om uiteindelijk een retouretiket uit te draaien die je op het pakketje kunt plakken, waarna je het pakket af kunt geven bij een PostNL punt dat jou past.

Ga direct naar het retourportaal

Heb je vragen stel ze gerust.

 

De waardering van degroenelinde.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 6048 reviews.