Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.

Beoordeel: Live training Lichtkrans healing

Live training Lichtkrans healing

'De Lichtkrans healing'

Terug van weggeweest! Eindelijk hebben we weer de ruimte én de gelegenheid om de lichtkrans healing aan te bieden!

In twee weekenden leer je hoe je zelfstandig deze healing kunt geven aan klanten in een praktijk of gewoon binnen je gezin of vriendenkring.
Je krijgt geen inwijdingen, maar je gaat JA zeggen tegen de lichtwereld omdat jij je open wilt stellen om een kosmisch kanaal te worden.
Tijdens het eerste weekend ga je onderzoeken of er bij jou belemmeringen of overtuigen zijn waardoor de helende energie moeilijker kan stromen.
Dit kan voortkomen uit een vorig leven of er zijn overtuigingen bij je ontstaan tijdens dit leven. We gaan dit samen uitzoeken doormiddel van creatieve therapie vormen en helende rituelen.

Wat is een lichtkrans healing?

Toen ik een reis maakte in Egypte, in een prachtige woestijn ten zuiden van Cairo, kreeg ik het idee om deze vorm van healen te introduceren.
De lichtkrans heeft haar naam te danken aan de kring van Bergkristal punten die je om iemand heen legt, vervolgens verbind je deze met een verbindingssteen. Zo kom je, tijdens de healing, in een cocon van licht te liggen waarin je liefdevol wordt ondersteund door gidsen en engelen.

Wat leer je nog meer?

Je leert hoe je chakra's kan uitbalanceren met behulp van een biotensor en natuurlijk ga je met de geurfrequenties en remedies werken.
Je handen geven kosmische energie door en dat activeert het zelf genezend vermogen van de persoon die je behandeld, maar ook jij kan meegenieten van deze helende energie.
Ook het stukje selfcare krijgt aandacht, hierdoor wordt je een nog betere healer.
Je krijgt voldoende gelegenheid om tijdens de les de Lichtkrans healing toe te passen en te ondergaan. We vragen wel aan je om in de tussenliggende tijd zoveel mogelijk te oefenen op verschillende mensen.
Ook dieren kun je met deze methode behandelen.

Wat je nog meer moet weten?

Jouw investering is € 598,95 inclusief BTW (€ 495,00 exl BTW)

Dit is inclusief een prachtig cursusboek, de Bergkristal punten die je nodig hebt om de lichtkrans te maken en de verbindingssteen.
De dagen beginnen om 10.00 uur en eindigen rond 16.00 uur.
Na afloop krijg je een mooi certificaat uitgereikt.

Wij zorgen voor de nodige versnaperingen en de lunch neem je zelf mee.

De eerstvolgende mogelijkheid 
15-16 maart 2025 en 12-13 april 2025

De training wordt gegeven bij De Groene Linde, De Droogmakerij 23, Heiloo

Heb je nog vragen? Bel dan gerust om die te stellen.

Deze training duurt vier dagen!

Lees meer
Selecteer een variant
Aantal

 598,95

Er zijn nog geen beoordelingen.

De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 9822 reviews.