Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.

Drakenbloedsteen

De Drakenbloedsteen is een combinatie van de Epidoot, Amygdale en de Piedmontiet steen. De Drakenbloedsteen wordt ook wel de Bastiet genoemd. Het is een prachtige steen met heel veel spirituele werkingen en achtergrond verhalen. De naam van de steen is namelijk ontstaan doordat de kenmerkende rode patronen lijken op bloeddruppels van een draak.

De Drakenbloedsteen wordt gevormd door een geologisch proces, waarbij sprake is van hoge druk onder hoge temperaturen. Dit proces noem je Metamorfose. De steen wordt dan ook gevonden in gebieden waar in het verre verleden veel tektonische activiteit heeft plaats gevonden en de aardkorst enorme geologische krachten heeft ervaren. De steen wordt dan ook vaak gevonden in combinatie met leisteen of basalt, een vulkanisch stollingsgesteente dat gevormd wordt door de stolling van lava.

De Drakenbloedsteen is een variëteit van de Chalcedoon, een vorm van microkristallijn kwarts. Je herkent de steen makkelijk aan zijn diepgroene kleur met vaak rode, bruine of oranje vlekken of aderen. De naam ‘drakenbloed’ verwijst niet alleen maar naar het uiterlijk van de steen. Ook hangen er vele mythische verhalen aan deze steen…

De combinatie van de verschillende stenen waaruit de Drakenbloedsteen bestaat, dragen de kracht en de wijsheid van de oeroude drakenenergie in zich. Ook kan je deze steen gebruiken om de drakenenergie te activeren en tot je te nemen. De drakenenergie is een belangrijke energie voor onze Moeder aarde. Eigenlijk kan je wel zeggen dat het de levensenergie van de Aarde is… Dit is dan ook de reden dat deze prachtige steen het helen van de Aarde ondersteund.

In de oudheid geloofde men dat deze bijzondere steen beschermende eigenschappen had. Krijgers droegen de steen bij zich tijdens de strijd als een amulet voor kracht en moed.

Een betere wereld begint bij jezelf en ook dit begrijpt de krachtige helende steen. Het stimuleert de Kundalini om door het lichaam te trekken. Hierdoor brengt het alle chakra’s in balans, opent het 3e oog, laat boodschappen van de spirituele wereld doorkomen, versterkt de vruchtbaarheid en maakt contact met de Aarde. Natuurlijk legt Drakenbloedsteen ook contact met draken en de hoeders van weleer.

Er zijn veel spiritueel therapeuten die werken met de energie van draken. De energie van de draak kan je helpen spiritueel te verdiepen en je intuïtie te vergroten. Spiritueel gezien is de draak het teken van transformatie en zelf ontdekking. De draken energie helpt je om dicht bij jezelf te blijven tijdens jouw proces. Deze steen kan een mooie talisman voor je zijn wanneer jij je bezig houdt met de krachtige draken energie.

De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 9870 reviews.

Contact opnemen

Staat uw land er niet tussen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@degroenelinde.nl.