Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.

Manifesteren

De nieuwste lijn van de Groene Linde, gecreëerd door Marianne! De Manifestatie lijn is prachtig geworden en kan je helpen om jouw diepste wensen te manifesteren. Laat je ondersteunen door deze mooie producten!

Hoe is Manifestatie lijn tot stand gekomen?

Het is tegenwoordig een ding, je hoort en ziet het overal. Manifestatie, creëren wat je wil. Het is nu de tijd ervoor, de energie is er top voor om alles wat je wil neer te zetten. Alleen is het wel zo dat als je iets wilt, je er wel zeker van moet zijn dat je het ook echt wilt. Je moet het goed kunnen verwoorden, maar het moet ook jouw hogere doel dienen. Om het even als een simpel voorbeeld te noemen, als jij tandarts wilt worden maar jouw levensdoel is bloemist, dan wordt het lastig om jouw doel te bereiken. Je wordt dan eigenlijk als het ware door het leven de richting van bloemist opgedrukt. Of je wordt al tijdens jouw studie tandheelkunde niet gelukkig, aangezien het jouw levensdoel niet vervult. Dit is een heel simpel voorbeeld hoor, maar dan begrijp je misschien beter wat wij bedoelen.

De tussenkomst van ons hoofd, ons ego…

Als je iets per se wilt dan komt het uit je ego naar voren en dan zal het dus niet goed lukken. Het is dan niet dienend aan je hogere doel. Het ego is ons hoofd, als je iets bedenkt met je hoofd en je hart gaat er niet sneller van kloppen, dan weet je eigenlijk al genoeg. Je moet het echt voelen tot in het diepste van je wezen en vanuit je hogere leiding krijg jij je pad wel te zien. Het is goed om uit te zoeken wat je passie is, wat je echt voelt en waar jij energie uit gaat halen.

Wij zijn hier allemaal met een hoger doel op aarde gekomen en dat is iets wat je alleen maar kan voelen. Ons hoofd moeten we eigenlijk af en toe even kunnen uit schakelen, zodat wij alleen maar dat gevoel kunnen toelaten. Maar dat is lastig!! Daarom dus deze prachtige Manifestatie lijn om jou te helpen en te ondersteunen.

Marianne was zelf ook bezig met het manifesteren van een nieuwe lijn. En op de terug weg naar huis, op de afsluitdijk, kwamen de woorden zo bij haar naar binnen. Ze heeft ze meteen in haar telefoon opgeslagen en vanuit daar is ze gaan creëren.

De manifestatie lijn

Naast vijf verschillende geuren die jou op weg helpen om jouw wensen en dromen te verwezenlijken, is er ook een Magische Manifestatie Doosje, daarover later in deze blog meer.
Je gebruikt de geuren van de Manifestatie lijn in een bepaalde volgorde en je zal de ene geur wat langer willen gebruiken dan de ander. Dat is helemaal goed en probeer naar je gevoel te luisteren.

Een geur die je als eerst gaat gebruiken. Je bent nog een beetje ‘wetenloos’ van wat je echt wilt. Je voelt dat je iets anders wilt, maar je weet niet zo goed hoe of wat, het lijkt een beetje vast te zitten. Door deze geurfrequentie te gebruiken zorg je dat er openingen ontstaan waardoor je vanuit je hogere bewustzijn, je hart of je tweede chakra jouw wensen kan gaan neerzetten op papier. Je gaat open staan en je kan je overgeven aan de goddelijke leiding en aan je gidsen. Het is ook een geur die je helpt om goed te concentreren en je focus te houden. Je gaat jouw wensen helder zien.

Deze geur bevat onder andere de Zwarte Spar, een favoriet bij De Groene Linde. Dit omdat de geur de poort naar boven vrij maakt, maar je wel heel goed op de grond zet door zijn grondende werking.

Voel de passie en ga met die passie het creatieproces aan! Welk doel je ook voor ogen hebt, het komt echt vanuit jezelf. Je voelt het in je hart, je voelt enthousiasme. Als je iets bedenkt in je hoofd, je ego, dan voel je de passie niet. Je raakt bijna gefrustreerd om dat je iets zo sterk wil. Je kan er dan ook vanuit gaan dat het niet jouw echte wens is. Door vanuit je hart te creëren raak je in de flow en ga je merken dat er kansen op jouw pad komen die alles te maken hebben met jouw wens.

De gebruikte etherische oliën in deze blend zijn eigenlijk allemaal ‘hart’ tonen. De Bergamot, Roos en Rozenhout hebben een sterke affiniteit met het Hart chakra. Open je hart en laat de passie stromen.

Je hebt duidelijk het gevoel dat je iets wil, jouw wens. Je weet dat je op de goede weg bent en je voelt dat het klopt. Dan kom je vervolgens op een punt dat je toch aan het twijfelen slaat, vaak door de omgeving. Mensen vragen je of het wel een goed idee is, mensen spreken hun zorgen uit enz. Om dan het vertrouwen te blijven voelen is echt lastig. En soms duurt het wat langer dan je verwacht en dan moet je het vertrouwen ook maar kunnen vasthouden. Je moet er hard voor werken, het komt niet zomaar aanwaaien.

Deze geur zorgt er voor dat je bij jezelf blijft en dat je jouw wens blijft uitdragen. Heb vertrouwen, je bent al in de derde stap beland! En dan is het ook niet meer dan logisch dat je af en toe aan het twijfelen slaat. Er zitten momenten tussen dat het wat lastig wordt gemaakt en het lijkt tegen te zitten. Heb vertrouwen in jezelf en in het project wat je hebt opgestart en hou vol!

De vierde stap, een moeilijke hoor! Het zit in je hart, je bent er met passie mee bezig en dan moet je het gaan uitdragen! Schrijf het eens op, als een soort pitch, zodat je makkelijk terug kan vallen op het verhaal wat je wilt uitdragen. Je kan het ook moeilijk vinden om in je eigen kracht en voor je idee te gaan staan. En je komt natuurlijk tegenslagen tegen, mensen hebben altijd wel een mening over alles… Blijf authentiek, daar kan je altijd mensen mee raken en dat kan soms best lastig zijn.

De gekozen etherische oliën in deze blend hebben een sterke affiniteit met het Keel chakra. Door eventuele blokkades op het Keel chakra te ondersteunen, kan het makkelijker worden om voor jouw mening te gaan staan. Maar ook om jouw idee of wens uit te spreken, heb je een goed werkend Keel chakra nodig.

En dan de laatste stap! Je hebt hard gewerkt en dan opeens is het er! En nu moet jouw project ‘vrucht’ krijgen. Op welke manier dan ook! Ben je een bedrijfje gestart, dan moet je er toch geld aan gaan verdienen. Ben je een praktijk gestart, dan moeten er klanten komen etc. Het heeft geen zin om kost wat het kost jouw bedrijf te gaan promoten. Als je iets vanuit je authentieke zelf hebt neergezet, dan kan je er vertrouwen in hebben dat het komt zoals het komt. Het kan ook een persoonlijk doel zijn zoals afvallen of gezond leven. Het kan alle kanten op als je iets wilt manifesteren.

En wanneer je alle stappen hebt gezet dan is het tijd om het los te laten. Wanneer je jouw wens heel krampachtig vast blijft houden na al deze stappen die je hebt gezet, dan kan het niet groeien. Er moet een soort stroming komen waarin je de welvaart en het welzijn kan aantrekken en kan ontvangen.

In deze prachtige box vind je naast de 5 heerlijke geuren van de Manifestatie lijn, ook nog meer om jou te ondersteunen om jouw dromen en wensen te verwezenlijken.

Notitieboekje

In de box zit een notitieboekje waarin je een leidraad en tips vindt rondom jouw manifestatie project. Door te schrijven gooi je als het ware alles eruit. Wat je wensen zijn, waar je van droomt, wat je tegenhoudt… Het is soms lastig om te gaan schrijven, maar begin gewoon maar eens een keer. Je zal merken dat er vanzelf woorden komen.

In dat schrijven wordt ook het verhaal helder. Zolang je blijft denken, blijft het een beetje een vaag verhaal. Zodra je met de hand gaat schrijven komt er duidelijkheid in en kan je ook gaan uitzoeken wat er wel en wat niet dienend is. Jouw wensen krijgen bedding in je systeem. De energie van de gedachten kan je kanaliseren naar een goed plan.

Heldere Calciet

Deze prachtige steen is een soort poort opener naar alles wat er boven jou is, jouw hogere zelf en de lichtwereld. Deze steen kan je helpen om die inzichten te krijgen die je nodig hebt om jouw wensen te creëren en daar steun in te krijgen. De steen kan je bij je dragen, mee gaan slapen en mee mediteren om zo in de energie van de steen te verblijven. Leg de steen onder je kussen neer en leg je notitieboekje naast je bed. Wellicht droom je zo levendig dat je ook daar antwoorden uit kan halen.

Affirmatie kaarten

In de Magische box zitten ook 5 kaarten, passend bij de thema’s van de geurfrequenties. Je kan de kaarten in het speciale houten kaartenhoudertje plaatsen op een plek waar je veel bent. Of op een bijzonder plekje, een soort altaartje, waar jij mooie (frequentie) spulletjes zoals stenen en oliën hebt liggen. Door de bijpassende positieve affirmatie telkens weer te lezen zet je een bepaalde intentie voor dat moment neer. Je wordt er dan telkens aan herinnert waar jij nu staat in jouw proces en je raakt ervan overtuigd.

Kortom, de Manifestatie lijn is prachtig geworden en wij zijn heel erg benieuwd naar jullie ervaringen. Als jij je hieraan kan overgeven kan je echt Magie in je leven toelaten. Je bent een magisch wezen dus je kan welvaart en welzijn naar je toe trekken!

De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 9897 reviews.

Contact opnemen

Staat uw land er niet tussen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@degroenelinde.nl.