Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.
baby tools blog uitgelichte foto

Baby Tools, voor de allerkleinsten

Een etherische olie is vooral in de eerste maanden van een baby geen veilig product om te gebruiken. Dit komt ondermeer omdat bij deze kleintjes de lever nog niet in staat is om de van nature chemische stofjes in oliën af te breken. Gelukkig kan je wel gebruik maken van de frequentie van een olie, vervat in onze Baby Tools en dat is helemaal veilig om te doen. Je wilt het beste voor jouw kindje dus ik hoop dat je onze tips in veiligheid dan ook serieus kan nemen.

Frequentie van een olie

Een olie heeft een frequentie, een trilling. Van deze trilling kan je goed gebruik maken zonder dat je de olie echt op de huid aanbrengt of moet ruiken. Hierdoor is dit zo geschikt om in te zetten bij kleintjes! Wij hebben ook een energetisch veld om ons eigen lichaam heen. Dit energetisch veld bestaat ook uit een frequentie. Dit wordt gemeten in Herz. Een gezond menselijk lichaam trilt tussen de 62 en 78 MHz. Ziektes en negatieve gedachten halen onze frequentie naar beneden doordat dit een lagere frequentie heeft. Maar ook vers voedsel en voedsel uit blik heeft een enorm verschil in frequentie. Voedsel uit een blik heeft een frequentie van 0 Herz, terwijl bij vers voedsel de frequentie tot 15 Herz wordt gemeten.

Een etherische olie heeft een ontzettend hoge frequentie. De olie geeft dan eigenlijk een soort aanvulling op de frequentie van ons aura, onze energie, door zijn frequentie. Hierdoor kan jouw energie dus verhogen en voel jij je beter, blijer etc. Maar ook rustgevende oliën zorgen voor deze frequentie in jouw energie. De frequentie trilt door glas heen en daarom kan je zo ontzettend mooi gebruik maken van deze energie bij kinderen. Die hoge frequentie geldt trouwens ook voor kristallen!

De baby tools

Van dit feit maken wij gebruik met ons product de baby tools! Omdat je misschien wel graag jouw kindje met de kracht van etherische olie zou willen ondersteunen, maar je niet zo goed weet hoe. Een baby tool is een buisje gevuld met een etherische olie blend. De Baby Tools hebben verschillende thema’s die spelen bij pasgeboren baby’s. Naast het buisje zit er ook een kristal in het zakje in hetzelfde thema. Deze twee producten leg je in het bedje neer of, wanneer jouw baby wat groter wordt en naar dingen gaat grijpen, dek je mee onder het beddengoed. De frequentie van de olie en het kristal verspreid zich rondom het bedje en jouw kindje ligt dus heerlijk in deze energie te slapen. Zo kan je met een gerust hart gebruik maken van de kracht van etherische oliën.

De thema’s

𝙻𝚘𝚟𝚎 & 𝙹𝚘𝚢, 𝚟𝚘𝚘𝚛 𝚎𝚎𝚗 𝚕𝚒𝚎𝚏𝚍𝚎𝚟𝚘𝚕𝚕𝚎 𝚜𝚝𝚊𝚛𝚝 𝚟𝚊𝚗 𝚑𝚎𝚝 𝚗𝚒𝚎𝚞𝚠 𝚕𝚎𝚟𝚎𝚗

Deze combinatie bestaat uit een Rozenkwarts en een frequentie tube met de volgende etherische oliën: Bergamot ReggioMandarijn, Roos 10%

De Love & Joy is een heerlijke en liefdevolle geur. Soms kan jouw kleintje niet helemaal lekker in zijn of haar velletje zitten. Je kan de vinger er niet op leggen wat er is maar je voelt gewoon dat er wat verdriet onder ligt. De Love & Joy is altijd een goede frequentie om toe te voegen aan de frequentie van jouw kindje.

𝚂𝚝𝚊𝚛𝚜 & 𝙳𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜, 𝚘𝚖 𝚕𝚎𝚔𝚔𝚎𝚛 𝚝𝚎 𝚜𝚕𝚊𝚙𝚎𝚗

Deze combinatie bestaat uit Amethist en een frequentie buisje met de volgende etherische oliën: LavendelMandarijnRoomse Kamille 10%

Vooral de eerste weken is het lastig om te slapen voor een kleintje. De hele wereld is veranderd en de rustgevende geluidjes vallen weg. Door deze zachte frequentie toe te voegen ondersteun je jouw kleintje bij het slapen.

𝚁𝚎𝚕𝚊𝚡 𝚝𝚑𝚎 𝙲𝚛𝚊𝚖𝚙𝚜, 𝚘𝚗𝚍𝚎𝚛𝚜𝚝𝚎𝚞𝚗𝚒𝚗𝚐 𝚋𝚒𝚓 𝚍𝚒𝚎 𝚟𝚎𝚛𝚟𝚎𝚕𝚎𝚗𝚍𝚎 𝚔𝚛𝚊𝚖𝚙𝚓𝚎𝚜

Deze combinatie bestaat uit een Mosagaat en een frequentie buisje met de volgende etherische oliën: VenkelLavendelKamille Rooms 10%

Zo vervelend die krampjes… Je kleintje huilt en trappelt met die kleine voetjes… Vooral de eerste weken kan een baby erg last hebben van de darmpjes, dit omdat ze aan de voeding moeten wennen. Vanaf dag 1 kan je jouw kleintje ondersteunen met dit fijne product.

𝚂𝚊𝚟𝚎 & 𝚂𝚎𝚌𝚞𝚛𝚎, 𝚟𝚘𝚘𝚛 𝚎𝚎𝚗 𝚟𝚎𝚒𝚕𝚒𝚐𝚎 𝚐𝚛𝚘𝚗𝚍𝚒𝚗𝚐

Deze combinatie bestaat uit Versteend hout en een frequentie buisje met de volgende etherische oliën: LavendelTangerineBergamot ReggioNeroliAtlasceder

Hier op aarde terecht komen kan soms energetisch best lastig zijn. Deze geurfrequentie zet jouw baby op een liefdevolle manier in zijn of haar centrum. Wat wij hiermee bedoelen is dat de energie van jouw baby in het lichaam op de juiste plek terecht komt.

Op deze manier kan je toch nog iets doen voor je kindje op een veilige manier. Wanneer jouw kindje ouder wordt, vanaf 6 maanden, kan je wat meer etherische olie gaan gebruiken. Onze speciale baby lijn is perfect om in te gaan zetten, omdat dit producten zijn waar alleen maar veilige etherische oliën in zijn verwerkt. Hou je aan de aanbevolen dosering zodat je de producten op de juiste manier inzet. De dosering kan je altijd terugvinden op de site bij het product onder het tabje ‘Dosering & gebruik’.

𝙻𝚒𝚎𝚏𝚜 𝚁𝚎𝚋𝚎𝚌𝚌𝚊

De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 9903 reviews.

Contact opnemen

Staat uw land er niet tussen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@degroenelinde.nl.