Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.

Enkelvoudige oliën kopen

Bij De Groene Linde vind je een uitgebreid aanbod aan pure en natuurlijke enkelvoudige oliën die je kan bestellen. Deze oliën zijn de essentie van enkel één type plant, boom of bloem, zonder toevoegingen. De oliën zijn perfect voor degenen die de pure kracht van de natuur willen ervaren. Je kan deze enkelvoudige oliën niet alleen in onze winkel in Heiloo kopen, maar ook via onze online webshop. Daarnaast kan je onze etherische oliën bij diverse verkooppunten in Nederland en België kopen.


Gratis verzending vanaf €30,-
Voor 13u00 besteld, zelfde werkdag verzonden
Gericht advies bij klachten

Ontdek de kracht van de natuur met onze zorgvuldig geselecteerde oliën!

In ons aanbod vind je 100% natuurzuivere enkelvoudige oliën

Ons assortiment bevat een breed scala aan natuurzuivere etherische oliën. Natuurzuiverheid betekent dat de oliën vrij zijn van chemische toevoegingen. Dit betekent dat je de meest authentieke geuren en therapeutische eigenschappen ervaart. Hier zijn enkele voorbeelden van de enkelvoudige oliën die je bij ons kan kopen:

Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit de honderd enkelvoudige oliën die je bij ons kan kopen. Bekijk in onze online collectie welke enkelvoudige oliën je nog meer bij ons kan bestellen. Wij zijn tegen het innemen van enkelvoudige oliën, al zou het qua zuiverheid wel kunnen. Het is echter zo geconcentreerd dat dit een heftige reactie teweeg kan brengen.

  • Bestel jouw oliën online of kom langs

    Ervaar de pure essentie van de natuur met onze producten, of je nu op zoek bent naar aromatherapeutische voordelen of gewoon wilt genieten van natuurlijke geuren in je omgeving. Ontdek zelf wat onze enkelvoudige oliën zo speciaal maakt. Je kan deze etherische oliën kopen in onze winkel, bij een verkooppunt in de buurt of ze eenvoudig online bestellen. Elk van de oliën biedt unieke eigenschappen. Bovendien kan je bij ons ook geurlijnen bestellen, die samengesteld zijn uit deze pure enkelvoudige oliën.

    Onze All Day Blends

    Heerlijk, een geurlijn speciaal voor dagelijks een lekker geurtje in huis! Deze blends zijn echt geweldig om in de diffuser aan te zetten om een fijne sfeer in huis te halen.

    Bekijken
    De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 9712 reviews.